Några små inköp till Roffe och Raffe

Vi är långt ifrån klara med inköp till bebisarna. Vagn är väl det som vi måste ta tag i näst. Är ju i v28 nu så det rasslar på och en vagn kan vara bra att ha :-)  Även babyskydd måste införskaffas. Resten kan man ju lixsom leva utan ett tag. Förra veckan var vi och hämtade sängarna och skötbordet vi köpt. Det står än så länge i garaget och får nog inte komma in ännu på flera veckor. Men tänkte visa bilder iallfall :-)
Sängarna är från Heriloom och dom är ganska så stora. 140x70 cm. Vi räknar med att bebisarna kan sova först på tvären och sen skavfötters. När det blir dax att lägga dom i varsin så får dom flytta från sovrummet till "klädrummet" som vi väl då får döpa om till barnrummet :-)
Skötbordet ska vi ha som ett extraskötbord på ovanvåningen. Gillar det massor för det går lixsom att använda även senare, när inte skötbord längre behövs. På bilden ovan ser ni hur det ser ut utan skötbord. Bilden nere visar själva skötbordet som man sätter på. Även denna kommer från Heirloom. Bilder hur det ser ut på plats kommer som sagt senare...
Annars har jag konstigt nog ännu inte drabbats av det här "boandet" som många pratar om. Jag trodde att jag skulle fixa barnrum och handla grejer innan embryorna ens hade fastnat..men icke sa nicke.
Vi kommer inte göra iordning något barnrum nu från början. Dom ska som sagt sova i vårt rum först, så någon mobil till spjälsängen blir väl det som gör rummet mer barnigt (förutom bebisarna själva då) :-)
Nere i tvättstugan vid skötbordet blir det väl oxå nån wallies eller nått.
Men som sagt inte förrens dom flyttar in i klädrummet så tänker jag göra något större ingrepp. Vi ska redan nu måla om och sätta dörrar på garderoberna. Sätta ner en byrå och lite förvaring till diverse barngrejer. Men det blir inget superduper bebisrum från start. Det får komma senare.
~~~~~~
Nog om bebisarna i magen. Vi har ju även en annan bebis. Milo :-)
Han har varit hos farbror doktorn idag och röntgas, och veterinären hittade ett "streck" mellan hjärta och lunga som han inte riktigt tyckte borde vara där så nu ska vi ner till Helsingborg till en hjärtspecialist. Preciiiiiiiiiiiis vad jag behöver just nu. Oroa mig över Milo :-(
Milo mår bra så länge han inte blir överspeedad/trött och så länge vi håller han lite lugnare så funkar det fint. Och jag hoppas att det typ är så dommen kommer bli. Överansträng honom inte så blir han 130 år, typ.
Hoppas vi får en tid snart så jag slipper oroa mig över honom längre fram när bebisarna kanske vill titta ut.
~~~~~~
Nä nu pallar inte min kropp med att sitta "ihopvikt" vid köksbordet längre. Dax att gå och fläka ut sig någonstanns :-)
Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Så jobbigt med Milo, jag hoppas att allt ordnar sig för han!



Jättefina saker ni har köpt, det är som du säger mycket man behöver men inte på en gång.



2011-08-09 @ 20:09:33
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Emma

Jättefin säng & skötbord, annorlunda och snyggt:) Håller alla tummar jag har för Milo, kommer säkert gå jätte bra:) Ha det bra, kram emma

2011-08-09 @ 22:17:57
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Usch, stackars Milo! Är det på djursjukhuset som specialisten finns? Skötbordet ser riktigt nice ut! Vad kostar ett sånt?



2011-08-10 @ 00:10:32
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Förresten. På söndag ska jag och Aron på agilitytävling i Älmhult! :)

2011-08-10 @ 00:11:42
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0