Drömmväggen?

I jakt på leksaker från I drömmarnas trädgård som mina barn gillar hittade jag den här tapeten hos lekmer.
 
 
Dom skulle älska den och jag måste erkänna att jag gillar den jag oxå, härliga färger och söta figurer, får se om jag kan övertala maken!!! Största problemet är väl at dom ju förmodligen skulle vara och pilla och känna på tapeten mest hela tiden så den kanske itne skulle hålla så länge!
 
Nåja, söt var den ialflall.
 
 

Lugn vs Kaos

 
Hej
 
Här är det fullt upp med inskolning på dagis. Eller det skulle vara det. Allt flöt på fint mån-torsdag förra veckan. Då var dom på dagisi 1-2 timmar, inte själva dock mer än typ 10 minuter. Sen på torsdagnatten kräktes Elsa så då var det bara att stanna hemma. På söndagsnatten gick vi och la oss med planer att dom skulle vara 3 timmar på dagis på måndagen, men nehe det Satte Harry P för genom att det var hans tur att kräkas! Sååå tråkigt.
Nu inväntar vi morgondagen och hoppas att inget nytt inträffar!
 
Jag jobbar därför hemifrån för att undvika risken att sprida magsjukan vidare. Det tycker jag personligen alla borde göra som har magsjuka i huset, om det är möjligt.
 
Så idag på morgonen satt jag uppe med min jobbdator iknät och njöt av "lugnet"
 
 
Och gick jag fram till räcket kunde jag se en våning ner, där kaos rådde. Här ligger matvägrande kids och dricker varm mjölk samtidigt som dom tittar på I drömmarnas trädgård. Runt omkring råder som sagt kaoset :)
 
 
Här har vi annars en fin men kall dag. Igår var väl ungefär likadan. Milo gillar att ligga ute på altanen och njuta i solen.
 
 
Han är fin våran Milo
 
Dax att jobba vidare.
 
Kram Kram
 
 
 
 
 
 

lekrum

 
Hej Hopp!
 
Så har en ny vecka avverkats. Och det har inte varit vilken vanlig vecka som helst utan den här veckan har barnens inskolning på dagis börjat!! Det har gått bra. Än så länge har dom bara varit där 2 timmar och Marcus har varit med hela tiden bortsett från i torsdags då han stack iväg en runda. Tyvärr kräktes Elsa natten till idag så idag fredag fick dom vara hemma. Nästa vecka blir det lite längre och veckan efter då är det allvar :)
 
~~~~
 
Hemma händer det inte så mycket. Jag gjorde lite wallies till barnens rum idag. Hittade tyvärr inte min bra-sax så det blev lite hackigt men det får duga :))
 
 
 
Vi har även beslutat att ändå göra om kontoret till lekrum åt barnen. Så nu är visionen att göra ett så pass billigt barnrum som jag bara kan, fast ändå få det som jag vill :)
 
Här är några prylar jag funderar på att införskaffa...
 
Lampa från IKEA
 
Tapet från Ellos
 
Barnpall från IKEA
 
Bildficka från Isaform
 
 
Tanken är att det ska vara ett litet kök, bord och stol och en liten myshörna. Rummet är ju inte så stort så det får ju inte plats sådär jättemycket. Ett kök känns som båda kommer uppskatta!
 
Nu ska jag luta huvudet tillbaka i soffan och somna.
 
kram Kram
 
 

RSS 2.0