Materiell lycka!

Hej Hej
Att få Elsa och Harry är ju såklart den största lyckan som hänt mig, det är det ju lixsom inte så konstig och inget annat kan ju jämföra sig med det.
Men ibland kan man ju faktiskt oxå bli lite smålycklig av saker och ting. Som att jag ÄNTLIGEN är ägare av lite nya fina bestick.
En gammal klassiker från Gense, FOCUS. Me like them a lot och lite lyckligare blev jag allt. Har än så länge bara 8 av varje så det får bli att önska sig i present, dom är ju inte helt gratis direkt.
Nu ska jag hoppa i säng, övriga familjen sover sen någon timme eller två tillbaks. Kidsen sover sen typ 3 veckor -hela nätterna igenom. Dom vaknar någon gång mellan 07-09- Nu är framför allt Elsa lite förkyld och har sovit sämre och oroligare de sista två nätterna så vi får se hur det blir idag/inatt.
Kram Kram

Bästa kompisar!

Hej vänner!
ÄNTLIGEN har det kommit lite snö och kyla till oss. Det här gillar jag :-) Nu hoppas jag det stannar februari ut sen kan det gärna få börja töa!
Idag är det dax för barnen att få sin 3-mån vaccination. Dom ligger just nu och vilar upp sig inför detta :)
~~~~~~~~~~
Sen jag fick barn har jag fått lite nya bästa kompisar. Här kommer dom listade.
~~~~~~
PLATS 5
KRAMA från IKEA
Jag har 40 stycken. Helt lagom. Man kan hitta dom precis överallt i huset, men när man behöver dom så är dom puts väck :)  Efter att man hämtat en ny så är man nöjd, dom är super!
~~~~~~
PLATS 4
Även här en IKEA produkt, KLADD
Harry är en liten kräkbebis så dessa är kanon då. Han har typ en jämt och ständigt :)
Hade dom varit snäppet tjockare hade dom kommit högre upp, men dom är lite för tunna för att vara helt perfekta! Men mjuka och goda och precis som KRAMA finns dom lite överallt här i huset. Hmmm vårt hus måste ha en svag kräkdoft :)
~~~~~
PLATS 3
Det är hårfint mellan 3:an och 2:an, men på tredje plats kommer ändå
BABY BJÖRN BABYSITTER BALANCE
Framför allt ELSA gillar sin babysitter skarpt. Hon kan sitta länge länge och bara kika omkring på värden, hon sover gott i den. Harry gillar den inte riktigt lika länge. Men han sitter där oxå och kan även sova där. Han gillar mest bågen över och har nu börjat vifta lite på den så det snurrar :-)
Men när mamma har lite annat att pyssla med så är dessa perfekta att sätta båda kidsen i. Här kan dom även mata sig själva...se nedan :)
~~~~~
PLATS 2
Vagnen



Helt fantastisk! Mina barn gillar att åka vagn, är båda lite griniga så ooops ner i vagnen och ut på en liten promenad. Sova ute är oxå helt perfekt. Jag tycker inte barn kan få nog med frisk luft!! När Elsa var mindre och hade strul med magen så somnade hon bäst i vagnen, den gick många meter inne i köket och framför kaminen :)
Nu behövs inte det längre men den är som sagt toppen ändå!
~~~~~~~
Och segrare i denna tävling är då....tadamm
NAPPEN
Denna fantastiska uppfinning, om någon borde få nobelpris så är det uppfinnaren av denna lilla manick som kan ge en lugn och ro, och några extra timmars sömn.
NAPPEN, I love you!
Jag har testat lite olika men mina kids gillar klart bäst MAM orgnial.
~~~~~~
Utanför tävlan men på en klar hedersplats kommer oxå MORMOR och FARMOR :-)
Dom ställer upp hur mycket som helst och är helt fantastiska båda två. Bara att dom kommer hit då och då några timmar så jag kan uträtta lite ärenden, gå och träna eller bara plocka här hemma, det är guld värt!
TACK!

Tvättstugan snart i mål men ändå inte...

Hej vänner!
Tystnad råder på Mörtstigen 6. Barnen är mätta och ligger och sover igen i sin säng. Brasan sprakar och jag har precis käkat frukost. Nu har jag 2 timmar (med lite tur 3) innan dom vaknar. Ibland sover jag oxå det passet, men idag blir det lite småpyssel. (här blev det en paus för att Elsa började pipa, det hela slutade med att jag flyttade över kidsen till vår säng. La mig jämte dom och tänkte ligga där tills dom somnade och sen stiga upp...Men när jag slog upp mina blå ögon hade det gått 3 timamr och klockan var 11, så kan det gå) :--)
Nu är klockan snart 00.00. Alla i huset sover runt omkring mig, gillar att vara vaken själv på kvällen. Då fixar och donar jag lite och slutar dagen med lite slösurfning om jag orkar.
Jo det var ju den där tvättstugan. Vi har fått liiite mer iordning, lite hyllor har kommit upp. Än har jag inte riktigt kommit fram vad saker och ting ska ligga, men jag testar mig fram. Så här ser det iallfall ut nu.
Barnen behöver inte gå nakna, kläder i storlek 56 (några 50 och 62) badar vi i :-)
Har så mycket kläder så jag får nog lägga dom i fler lådor för att få bättre överblick. Nu kommer jag lixsom aldrig ner till de som ligger längst ner :-) Större kläder som inte funkar ännu, storlek 62 och 68 ligger förvarade i dom svart/vit randiga boxarna. VI har fått så galet mycket kläder av härliga vänner och släktingar, och så har jag ju småtokshoppat lite själv oxå :-)
I lådan till höger förvarar vi IKEAS tvättlappar, som vi har till att torka kräk mm. Handukarna till vänster använder vi till att torka deras små rumpor :)
Konsolerna på hyllorna får agera hängare till hakklappar. På höger sida hänger "dregglisar". Jag har massor, har fått låna ett helt gäng av en kompis som oxå har tvillingar :-)
Under hyllplanen hängde vi lite smålådor där vi förvarar mössor, strumbyxor och strumpor.
En "mobilkossa" :)  Sen några veckor tillbaks tycker Harry och Elsa at den är lite spännande :)
Tja det var väl vad jag hade att visa. En del är kvar ännu. Dels lite sortering, några krokar ska upp, någon wallies eller liknande och sen måste jag fixa nått bakom skötbädden.
Men överlag är jag nöjd. Saker och ting har sin plats och det gillar tom slarviga jag :)
Nu ska jag dricka ett glas oboj och sen är det nog dax att blunda lite och hoppas på en god natts sömn. Harry har lite feber så jag har på känn at det kan bli en hel del gnäll och nappinstoppning inatt!
Kram Kram

Ullaredfynd

God eftermiddag!
Såååå blev det några fynd i Ullared i fredags? Tja jag vet inte direkt. Det var iallfall hemskt lite folk och det var ju såklart jätteskönt. Vi hann igenom hela Ullared på 4 timmar UTAN att det kändes stressigt!! Och då hann vi med en fika oxå :-) Köpte BARA 2 body suites till kidsen. Dels så behöver dom inga kläder förrens dom börjar ha 68 och dels så var typ utbudet kanske inte helt i min smak. En hel del okej pyjamasar hade dom iofs.
Så som sagt...fynd. Tja nä jag tror inte det. Det som jag var mest nöjd med var dessa tavlor. Liiiite stora för min smak egentligen, 60x80. Men dom kostade bara 70 kr styck så jag kunde inte låta bli. Tänkte om jag ångrar mig så gör det inte så mycket. Men jag tror dom ska passa in fint i barnrummet som jag nu börjar bli ruggigt sugen att börja göra iordning :) En eller två stringhyllor ska beställas den här veckan. Sen kanske till nästa helg kan vi börja ställa iordning lite :-)
Nu ska jag ner och fota lite i tvättstugan. Kanske tom blir ett inlägg till idag, fast jag kanske inte ska överanstränga mig :-)
Kram Kram

Ullared

Hej vänner!

Idag har jag varit på Ullared en sväng. Det blev lite gott och blandat. Köpte bl.a. Två tavlor tilö barnen som jag inte kunde motstå fast dom var lite stora (60x80). Ska se om jag kan fota dom imorrn. Nu ligger jag och slötittar på tv medans övriga familjen slumrar gott.

Kram kram


Nytt år, nya utmaningar!

Hej vänner!
Så var det 2012. Vilket år det här kommer bli!!
Bara tanken att få se mina små fisar växa och utvecklas gör att jag blir alldeles varm om hjärtat!
Har oxå lovat mig själv att bli lite bättre på att blogga. Tycker ju det är så himla kul OCH tid finns faktikst, än så länge sover dom ju ganska mycket...blir väl värre längre fram kan jag tänka :-)
~~~~~~~~
Än så länge så ligger Harry och Elsa i en spjälsäng inne i vårt sovrum. Men om några månader så tänkte vi flytta in dom i rummet brevid. Så nu börjar jag bli suger på att göra det rummet lite mer till ett barnrum. Lite grejer har jag redan köpt och 2 vita stringhyllor ska beställas. Sen blir det nog en hampenmatta i rött eller svart.
Här har vi precis satt upp en mobil till dom. Dom tycker den är sååååå spännande att titta på, och lyssna på. Själv börjar jag redan bli trött på imse jäkla spindel melondin..men men :-)
Ps, någon kanske noterar att Harry och Elsa har samma kläder. Det har dom väldigt sällan men någon gång då och då är det lite småkul :)
Och till sist så önskar även Elsa och Harry Gott nytt år :-)
Nallehörna :)
Kram Kram

RSS 2.0