En dag vid havet...

Hej Vänner!
 
Sommarn lider ju mot sitt slut. Känns både vemodigt och samtidigt lite skönt. Gillar våra årstider, och snart kan man börja elda i kaminen igen och sitta under en filt och mysa. :)
 
Idag passade jag iallfall på att för första OCH sista gången för i sommar åka till havet. Jag och mamma åkte och lämnade kidsen hos deras farmor. Sen drog vi vidare till Åhus och där låg vi några timmar och njööööööt.
Tyvärr var det rätt kallt i vattnet så något dopp blev det inte. Men några timmars härlig slappning. Den här dagen kan jag leva på säkert flera månader. Och nu för tillfället gör röda brännande lår mig påmind om att jag kanske skulle smört in mig lite där.. :) 
 
 
 
Nu ska jag hoppa i säng. I natt vaknade kidsen vid 01.00 och ville inte alls sova utan vara vakna och leka med sin mamma....som INTE alls tyckte det var någon bra ide....Hoppas det var en engångs grej...jag är lixsom inte på topp vid den tiden :)
 
Må väl!
 
Kram Kram

Hux flux så är det vinter!

Hej Vänner!
 
Va skönt väder vi har nu. Iallfall här nere i Småland. Lagom varmt och lagom mycket sol. Hoppas vädret håller i sig nästa vecka, då kanske det tom kan bli ett dopp i havet innan det blir höst!
 
Och ja hösten och vintern är just nu i mina tankar. Det ska inhandlas en jädrans massa saker till kidsen. Overaller hit och dit, regnkläder, ska man ha åkpåse till vagnen, eller bara köpa en "dyna" och köra med filt? Frågorna är många, svaren få :-)  Kommer sluta med att jag köper lite av allt typ :)
 
Just nu kikar jag runt efter åkpåsar. Är ju fanken en hel djungel. Här är några jag gillar som inte är hutlöst dyra! Alla under 1000-lappen. 
 
 
 
 
Inte så stor variation, ganska svart och vitt :-)
 
~~~~~~~~
 
Idag är för övrigt kidsens 10-månaders dag. Den har inte firats på nått sätt alls :) Jo deras mamma fick en god kulglass mitt på dagen :)
 
Dom växer och frodas. I måndags var vi på BVC och Harry är nu 70 cm och väger 8100 och lillasyster Elsa är 69 cm och vägde 8200. Elsa har sen en månad tillbaks passerat sin bror viktmässigt. Men det är väl som det ska, hon var ju faktiskt störst när de föddes!
 
Nä nu måste jag ge min gamla byracka en promenix. Mitt huvud behöver lite frisk luft efter en nattning from Hell som tog 1 timme....2 gallskrikande barn kan få vem som helst att bli galen!!
 
Kram Kram

Tiden går....

Hej Alla!
 
Tjaaaa är lite si och så med bloggandet just nu som ni kanske märker. Hade bloggen bara handlat om min familj så hade jag kunnat skriva massor! Men tanken är ju att den ska handla om inredning och det är det inte så mycket av nu här hemma, om vi inte med einredning menar ett hem i total kaos :-)
 
Klädhögarna växer, blommorna vattnas inte, barnen kryper omkring på golvet som trots daglig dammsugning är fyllt med Milo hår. Som tur väl är så har jag en man som är mer pedantisk än jag som städar och fixar så här iallafall är beboligt!  Eller nää så illa är det faktikst inte, bara ibland :-)
 
Men inredning är iallfall nerprioriterat. Idag har faktikst min make skruvat dit lite nivålister som vi typ saknat i några år :) Mycket mer spännande än så är det inte här hemma. Vi får väl se vad som händer framöver :)
 
Barnen växer iallfall. Här sitter Fröken Elsa. Hon gillar mest och sitta. Hon är en väldigt lugn liten dam som är väldans lättroad :)  
 
Och här är storebror Harry. Han gillar INTE att sitta...han gillar mest att hasa omkring på golvet. Det går rasande fort och han gillar mest sladdar och sopborstar :) Orden Nej Nej, ajjabajja är ord som betyder nada för honom :) 
 
~~~~~~~~~~~~~
 
Nä nu ska jag lägga mig sova. Har jag tur får jag sova till iallfall 05 :) Föredrar faktikst om dom vaknar mellan05-06 för då somnar dom alltid om och sover till 08!
 
Men först några rundor Rumble..eller Ruzzle heter det väl nu mer. Om någon känner för en match så heter jag spättan där :-)
 
Nattkram Nattkram

RSS 2.0