Fint från lagerhaus

Numer så har ju Lagerhaus en webshop, vilket ju är toppen för oss som inte har en butik där vi bor.
OM jag skulle skicka efter därifrån nu så skulle några av dessa saker hamna i kundvagnen :)

Vagnen och lite sånt

Hej Hej
Dax för en ny vecka. Eftersom det var 34 förra veckan så är det ju självklart 35 som jag rullat in i nu, även ifall det vore trevligt ifall det vore 38 istället :)
Nu börjar det bli riktigt tungt måste jag erkänna. Jag flåsar och andas högre än högst, blir anfådd av att hänga tvätt.
Framförallt händerna är svullna, domnar och värker. Men jag börjar även bli svullen i ansikte och fötter. Och trött, jag är så himla trött. Sover så oehört dåligt och det tar på krafterna. I natt har jag faktikst sovit riktigt bra. Det finns någon godhet någonstanns som ger mig en bra natt då och då, förmodligen för att man ska orka med :-)
Veckan som kommer är sista jobbveckan. Jag hoppas jag orkar jobba hela, men är inte helt säker. Får ta en dag i taget. Har inte riktigt mentalt ställt mig in på att jag inte kommer jobba på över 1 år. Känns helt galet.
Nog om mig!
~~~~~~~~
Här hemma är vi just nu i någonslags kaos. De flesta grejer är införskaffade, nu gäller det bara att få rätt sak på rätt plats! Idag ska klädrummet/barnrummet göras iordning lite mer. Garderoberna ska fyllas bland annat. Just nu ser det ut så här....
Som sagt, KAOS :-)
~~~~~~~
Vagnen fick vi ju hem för några veckor sedan. Den står just nu ute i garaget och laddar för låååånga höst och vinterpromenader. Igår var jag hos mamma och vi sydde påslakan och örgontt i ett av mina favoritbarntyger (som är från IKEA).
~~~~~~
Nu ska jag se om jag får något liv i maken. Jag känner mig pigg just nu och vill helst få lite gjort innan den stora tröttheten faller över mig. Man får ta vara på dom pigga stunderna :-)

Kram Kram

Inget nytt...

Hej Vänner!
Så rullar jag som en tämligen stabil valross in i vecka 34. Det rullar på rätt snabbt nu och jag hinner inte riktigt med mentalt tror jag :-)  Har fortfarande inte insett att det faktikst finns 2 bebisar i mig, fastän dom påminner mig typ hela tiden :-)
Idag håller Marcus på att sätta ihop spjälsängen och se hur vi ska ha den i sovrummet. Själv anstränger jag mig inte så mycket, men har iallfall slängt in bebisarnas täcken och kuddar i tvättmaskinen, det var nog ansträngande :)
Häromdagen började jag göra iordning "lådorna" (baljorna) som jag tänkte ha bebisarnas kläder i nere i tvättstugan. Så här blev resultatet...
Insåg när jag var klar att jag lyckats skriva ett stort Y i byxor så det får jag göra om. Har ändå någon till att göra så det löser jag (eller skiter jag i det och så får det bli som det blir) :-)
Ikväll blir det middag ute hos svärföräldrarna och det är så himla skönt att slippa laga mat. Har lite svårt för både att laga varm mat OCH äta. Igår käkade vi tex grillad korv till fredagsmiddag :---)
~~~~~~~~
Har jag förresten visat mina fina "gardiner" som mina syskonbarn gjorde i somras, de tyckte jag var tråkig som inte hade några gardiner så dom fixade till det själva :)
~~~~~~
Nähä, nu får jag nog försöka göra någon mer nytta, typ gå och sätta mig och titta när maken jobbar :-)
Kram Kram

Uppdatering klädrum/barnrum

Hej!
Jag är en usel bloggare för tillfället. Men men, så är det ibland. Här hemma rullar allt på. Jag har rullat in i vecka 33.
Jag är stor, tung och trött. Vi var på TUL i torsdags och pluttarna väger nu dryga 1900 gram styck. Dom växer precis som om jag bara hade haft en i magen, fast jag lovar, det känns att det är två :-) Läkaren ville sjukskriva mig på heltid nu men jag lyckades fjäska till mig att få fortsätta med 50% till. Sen visade det sig dock att jag hade högt blodtryck och det har jag inte haft innan. Är beodrad vila i helgen och sen ska det tas om på måndag. Är det fortfarande högt så sa hon att jag kunde säga hej och tack till att arbeta men vi får väl se! Man är ju lite extra rädd för havandeskapsförgiftning eftersom det är vanligare när man väntar tvillingar.
Det var allt om bebisarna :-)
~~~~~~~
Här hemma händer det äntligen lite i klädrummet/barnrummet. Garderoberna är sålda och väck och igår var målaren här och bredspacklade hela rummet. Det ska tro det eller ej sedan bli vitt :-)
Nu ser det ut så här :)
Dom inbyggda garderoberna som syns bakom klädställnignen ville jag egentligen riva ut. Men maken vägrar och tja, efersom det är han som kan riva ut dom och inte vill så får dom vara kvar. Dom ska dock få sig en omgång målafärg så dom blir mer vita än gul/vita som dom är nu :)
Och som jag nog sagt innan så ska det inte bli så himla "barnigt" ännu. Pluttarna ska ju sova hos oss och det är först när dom ska in i detta rummet jag tror jag ska fixa till det. Sen vill jag ju veta vad det är för kön först innan jag fixar och donar. Visst, jag hade inte tänkt göra det rosa eller blått men jag känner att det inte är någon brådska till det. Kommer säkert få MASSSSSSSSSOR av tid när tvillingarna kommit ut (obs ironi) :-)
~~~~~~~
Nu ska jag se om jag kan åka till Kappahl/Lindex. Skulle behöva ett par pyjamasar i stl 50. Jag vägrar köpa med fötter, tycker det ser så läskigt ut :-)
Kram Kram

Färdigsytt

Till skillnad från många andra projekt (som tex den där byrån på ovanvåningen jag började måla för 2 månader sen) så blev faktiskt projekt sy påslakan färdigt. Okej hade inte mamma varit här så hade det nog inte blivit av men nu var hon ju det. :-)
Det blåvita är ju det jag sydde. Tyvärr räckte det bara till en kudde (jäkla tjej i affären som loooovade det skulle räcka). Men ena plutten får väl ha vitt örngott eller så har en kompis lovat att fixa mer tyg vid tillfälle :)
Jag sydde bara ett påslakan eftersom det är det första dom ska ha och eftersom dom ska ligga jämte varandra i samma spjälsäng så tänkte jag det räcker med 1.
Påslakanet under, det grå/vita har jag 2 av. Det har jag fått av en ytterst god vän tillsammans med MASSOR av andra fina prylar (tack än en gång Emma).
~~~~~~~~
Annars inget nytt. Min 3-meters garderob so jag satte ut på blocket var galet populär. Satte nog för lågt pris. Tror säkert 30-40 har svarat på annonsen. En kille sa tom att han gav mig 2000 (jag satte ut priset 1500) men jag har ju redan lovat bort det till en annan.
När klädrummet är ommålat ska nya garderoben in. Jag hoppas vi klarar oss på 1,5 meter till att börja med, istället för 3...det kommer bli tajt men det ska nog gå :)
Det blir antingen HASVIK (PAX) från IKEA
eller Ånstad (PAX)
Det lutar åt den första eftersom jag helst inte vill ha högblankt.
~~~~~~~~
Nu ska jag antingen laga mat eller vila..borde göra det första men det lutar åt det andra :-)
Kram Kram

RSS 2.0