Gästrummet saknar en del prylar, men byrån är klar!

Hej Hej!
Tänkte minsann lägga ett inlägg om inredning :)  Eller kanske snarare bristen på inredning i det här fallet.
Vårt gästrum blir typ nog kanske klar någongång. Än så länge så är det en hel del kvar. Mest smått iofs men ändå, det ska ju göras! Gardintyg ska hittas, sys och hängas upp. Någon form av nattduksbord, skortstenen är inte riktigt färdigmålad, macke ska göra en "låda" längst in mot snedtaket som vi även har ute i vardagsrummet.
Sen behövs det någon form av stol tror jag och en lampa. Sen är det mest typ lite dekorering som behövs.
Som ni ser är det rätt tomt ännu :)
BYRÅN som jag började måla för hundra år sen är fakiskt klar nu. Känner mig hyffsat nöjd med den. 
Däremot så är jag kanske inte lika nöjd med min insats :-) Det hela slutade med att jag bad målaren som målade väggar/tak göra klart den, och så här blev resultatet!
Nu ska jag som sagt försöka hitta gardiner, dekoration mm som går lite i någon av alla dessa färger. Kanske blir jag klar innan jul...kanske inte :-)  (Dom flesta som känner mig tippar nog på INTE).
~~~~~~~~~
Nu är det dax för middag. Taccopaj står på menyn!
Kram Kram

Mer filtar...

Hej Alla!
Kom på att jag nog inte tackat för alla gratulationer från er, så det säger jag nu. TACK! :-)
En del av er vet hur myckt vi har kämpat för det här, och en del inte, men det är verkligen en dröm som blivit sann.
Igår blev twinsen 5 veckor. Dom växer så det knakar tycker jag. Dom mår bra bortsett från tjejen som har lite strul med bajseriet, det vill lixsom inte komma ut och hon får sååå himla ont i magen :-(
Killen har börjat kräka lite när han käkat vilket resulterar i att vi upptäckt att det går lite mer kläder då :) Nu har dom än så länge storlek 50 och i den sizen har vi kläder i överflöd så det går ingen nöd på oss.
Filtar har jag oxå upptäckt att det är bra att ha många av. Bevhöer en fleecepläd och det lutar åt den här från Villervalla.
Nu är det dax för den här mjölkkossan att sätta sig vid pumpmaskinen, det är sååå tråkigt men det måste göras :)
Hoppas ni får en bra dag allihopa.
Kram Kram

Shoppingdax!

Hej.

Igår blev Harry och Elsa 1 månad. Tiden rinner iväg. På måndag är det dax för Marcus att börja jobba så då blir det ny utmaning :)
Idag ska vi ev åka till Växjö. Man glömde göra hörseltest på bb så vi ska göra det. Sen blir det nog en tur på stan. Vi behöver lite pyjamasar bl.a.. Nu när dom äter lite mer så kräks dom ibland och då jäklar va kläder det kam gå åt :) sen vill jag en tur tii lagerhaus och köpa lite småsaker.
Men nu är det snart dax för matning. Dax att sätta fräs!!

Kram kram


Uppdatering från Mörtstigen

Hej Ladies!
Här kommer en liten uppdatering. Bloggandet är typ inte högst på prioriteringslistan just nu. All ork går åt till att ta hand om bebisarna och hålla mig upprätt typ. Men jag får mer och mer energi för varje dag som går tycker jag.
Mitt blodtryck är fortfarande högt så jag käkar medicin och går och kollar det med jämna mellanrum.
Elsa och Harry växer och frodas. Vi ska snart iväg till BVC och idag hoppas jag dom har passerat sin födslovikt.
Här ligger Elsa och sover, vilket dom typ gör mestadels än så länge :-)
Och här ligger storebrorsan Harry, som dock är 1 cm kortare och 100 gram lättare :)
~~~~~~~~
Igår kom syster yster med familj så nu är huset fullt med folk vilket är mysigt. Vi har ännu inte haft så mycket besök för jag har varit så himla trött och sliten men som sagt så tycker jag att jag börjar repa mig.
Amningen har tyvärr inte kommit igång. Jag har fullt med mjölk så jag pumpar pumpar pumpar. Vilket ju är skittråkigt men man gör ju det ändå. Hyrde en elektrisk pump från BB annars hade jag aldrig orkar.
~~~~~~~~~
"Bäddarna" sleepyhead som dom ligger i är heeeelt suvveräna. Vi fick dom av en ytterst god vän och dom är vi redan beroende av. Helt perfekt för barnen sover jättegott i dom och man kan bära omkring dom och lägga dom var man än behöver utan att oroa sig att dom ska komma någonstanns. Rekomenderas varmt till blivande mammor :-)
~~~~~~~~~~
Nu ringer mjölkklockan. Dax att pumpa!
Kram Kram

RSS 2.0