Designhotell utmed autobahn??

Nää, när man åker genom tyskland kan man inte räkna med att träffa på så många "designhotell". MEN däremot och vad som är viktigare när man är trött är att man ALLTID hittar någon stanns att sova, OCH till ett hyffsat pris.
När vi åkte ner i fredags så började vi bli tröffa framåt nio tiden. Vi körde då av första bästa avfart och ställde in gps:en på att leta hotell. Mindre än 5 minuter senare så befann vi oss här.


Ytterligare 5 minuter senare befann vi oss i vårt "familjerum".

Mitt och Marcus sovrum "sängvy"

"garderobsvy"

Svågern fick sova i "allrummet"

och här är vår toalett


Snyggt? Nej inte direkt MEN vi sov som stockar i sköna sängar och lagom temeratur i rummet.
Vi betalade 900 kr tillsammans och då var det givetvis inklusive en god frukost.

Ps om någon undrar var min svägerska sov så var inte hon mer på nedresan utan mötte upp oss i Zell am see.

Röd om kinderna...

Lite röd om kinderna efter att suttit på en alptopp
i en brassestol och tittat mot solen..
lite skidor har jag oxå åkt
:)

FRAMME!!

Igår eftermiddag kom vi fram. Är nu på väg ner till byn för att
köpa lite frukostfrallor. Sen ska vi ut i backen!! Vädret kunde varit mycket
bättre men det hjälper ju inte att gnälla över det.
Gratis internet i lägenheten är något jag glädjer mig över :-)
Återkommer.
Kram

Färdigpackad!!



Är nu färdigpackad (nästan) :-)
Imorgon bär det iväg...yeeehaaa!!
Kommer förmodligen uppdatera för vi har
internet i lägenheten och
datorn åker givetvis med.
På återseende
Kram

Summary...

Jaha...då lider så även denna dagen mot sitt slut...så vad har då hänt i Annas liv den 24 februari (1 dag innan lön, 2 dagar innan semester).
Jobbsitutation=under kontroll, jobbade halva dagen hemma och stack sen till jobbet efter lunch...lite möten och sen hem vid halv fem.
En hääärlig 1,5 timmes promenad med Milo följde. Hemma intogs en smarrig måltid innan jag ställde mig vid strykbrädan och började stryka mannens kläder och packa ner dom.
Vi åtta ringde en gammal komips som jag inte pratat med på jäääättelänge och vi lyckades prata nästan 2 timmar i telefon!! Det händer INTE ofta att jag pratar så länge nu för tiden...Vi la på precis innan sverige tog guld :)
Imorgon är sista dagen innan semester, så jävla skönt på ren svenska...har lite kvar att packa imorgon men känner att jag har det under kontroll..
Nu ska jag se om jag kan läsa lite bloggar innan jag somnar...





så här såg det ut i backarna i Livigno, Italien ifjol..hoppas på nått liknanade :)


Småjobbig dag..

Idag på morgnen så tog jag med mig Milo och åkte till djursjukhuset i Hässleholm. Det var dax för att röntga hans höfter och armbådar. Det måste man göra på labradorer när dom är 1. Nere i Hässleholm gick det bra...han fick en spruta så han somnade, röntgades och sen fick han en spruta så han skulle vakna...DÅ var klockan ca 11.00.
Och fy vad jag tyckte det var jobbigt tiden som följde. Alltså Milo var såå groggy och borta, han vinglade och såg så ledsen och ynklig ut så det skar i hela mitt mattehjärta!!
Nåväl jag fick in honom i bilen. Vi var hemma ca 12 och fram till kl 18 ungefär så var han i samma tillstånd..låg bara och gnydde lite, försökte gå ibland men vinglade bara. Usch...jag tyckte det var hemskt att se på och oroade mig hela tiden...
Kl 18 kom några kompisar hit, (dags för H-klubbs möte!!) Då piggnade han faktikst till. Men visst han är fortfarande inte sig själv. Nu ligge rhan här i sängen hos mig och snarkar lite...hoppas han är piggare imorgon..vill ha tillbaks min vanliga pigga och glada kille!!


Milo flåsar i snön. Bild från i lördags


Duger till kung och drottning

Kikade in på designonline och såg att dom fått in porslin och lite textil till det STORA bröllopet i sommar.


Porslin från Rörstrand...


Textilier från Ekelunds väveri.

Personligen så tycker jag det var ganska så fult...är inte alls det här min stil, men så är jag ju varken drottning, prinsessa eller nått åt det håller :)

tävling - presentkort

Dax igen att prova lyckan igen i en tävling...än en gång är det Tant Ulrika som jag tävlar hos. Gör som jag och kika in och prova er lycka!


"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från Butik Stylish hos Tant Ulrika!"

Ensam igen...

Så har min man lämnat mig igen...åkte idag på morgonen och kommer inte hem förrens på torsdag kväll. Sååååå tråkigt. Har som tur väl är massor att göra den här veckan och på fredag åker vi ju till Österrike :-)
Kommer kanske nämna det en eller annan gång den här veckan...

Idag har jag iallfall lyckats uträtta lite ärenden, varit på apoteket och laddat upp med mediciner, hämtat linsvätska till maken och så svängde jag in en runda till Lindex för jag behövde lite tunna långärmade tröjor..


Påminner lite om varandra :-)

Och nej jag ska inte börja visa kläder varje dag eller vad jag har på mig...men eftersom jag tycker inläggen ser roligare ut med bild så tänkte jag att det får bli dom här :)

Nu sitter jag här i sängen och försöker hinna med att läsa alla mina bloggar jag brukar följa samtidigt som jag försöker kolla på skidor OCH hindra mig själv från att gå och hämta en skål med glass :)
Nej det går inte...Frysen, here I come!

En kvast..

Visade för ett tag sedan en sopborste från IKEA som jag tyckte var rätt snygg...behöver en ny nämligen. Vi har alltid en framme jämte kaminen, eftersom den används varje dag blir ambitionen av att sätta in den efter användning aldrig lixsom mer än en ambition...så en snygg kvast eftersökes och IKEAS ligger i topp...den såg ut så här...



När jag var inne på danskdesign häromdagen såg jag denna kvast från Eva Solo...


SNygg att se på...MEN priset på 799 kr är ju "snäppet" värre än IKEAs :)  och helt ärligt så är den nog snyggare än funktionell :)

En kvast..

Visade för ett tag sedan en sopborste från IKEA som jag tyckte var rätt snygg...behöver en ny nämligen. Vi har alltid en framme jämte kaminen, eftersom den används varje dag blir ambitionen av att sätta in den efter användning aldrig lixsom mer än en ambition...så en snygg kvast eftersökes och IKEAS ligger i topp...den såg ut så här...



När jag var inne på danskdesign häromdagen såg jag denna kvast från Eva Solo...


SNygg att se på...MEN priset på 799 kr är ju "snäppet" värre än IKEAs :)  och helt ärligt så är den nog snyggare än funktionell :)

Bra start...

Idag masade jag mig direkt från sängen..passerade köket..drack vatten och åt en apelsin...in till badrummet..borstade tänderna och fixade håret lite...in i dressingroom, bytte om till träningskläder...och sen iväg till gymmet...kl 09:00 stod jag på löparbandet och joggade/masade mig framåt...sen en timmes styketräning och sen tillbaks hem.

Puuuuh...

Idag är det fixa i klädrummet dag...jag har än så länge hängt/vikt undan allt som låg framme i blåa Ikea kassar.
(Blåa Ikea kassar=ren tvätt hemma hos oss). Har nu så smått börjat plocka fram lite kläder inför skidresan. På fredag åker ju vi och mannens ena bror med sambo ner till Kaprun i Österrike för en veckas skidåkning. Ska bli sååå härligt.
Eftersom mannen är iväg på veckorna nu och jobbar (åker måndag morgon kommer hem torsdag kväll) så tänkte jag plocka fram och fixa med hans kläder så han får "godkänna" mina val. Brukar alltid vara jag som packar allt här hemma, både jag och mannen är nöjda med det så det funkar bra :)

Nä slut på vilan...dax att sätta lite fräs igen....

Fastväxt...

Så här har nu trädet växt fast :)   Än så länge har vi skruvat det på väggen, mannen ska nog sätta dit några klossar bakom så det kommer ut lite från väggen..men det blir en annan dag...




Hemma igen efter att ha ätit god mat, småbusat lite med två söta små tvillingar och träffat ett par kära vänner som vi inte träffat på ett tag. Mello var sådär...bättre än förra veckan iallfall. Tyckte nog dock själv att Alcazar var
bäst. Darin tyckte jag inte var mycket att hänga i julgranen....tyckte sista bidraget var bättre...

Men nu ska jag luta mig tillbaks i soffan och titta på skidor....

Hemmagjorda!

Idag på förmiddagen fick jag så för mig att göra nya "wall stickers" eller vad det nu heter...

utgick ju från dom här...



efter lite tejpning, klippning och några svordommar blev det så här...



och på plats blev det så här...



Ugglorna kommer nog få nytt ställe att hänga på men det löser vi inte idag...

Nu ska Milo få en kort promenad och sen ska iväg till några kompisar och kolla på Mello :)


Var ska trädet vara?

Nu är det nog dax att hänga upp vårt lilla träd som mannen gjorde för tja det måste iallfall vara 6 månader sedan.
Antingen ska det vara i sovrummet...eller i lilla hallen in till badrummet...det lutar nog åt det senaste...


sovrum...eller....


lilla hallen....

fredagsänka (nästan iallfall)

Jaha...så sitter man här framför tv:n igen...hockyn har precis börjat...och min man...tjaa han ligger här jämte och snarkar...idag lyckades han hålla sig vaken till halv nio ungefär :)

själv funderar jag på om jag ska lyfta bort datorn från knän och hämta fjärrkontrollen och kolla på nått annat...hockey är inte riktigt min favoritsport....men fjärrisen....den ligger så lååååååångt bort.....

snyggt....

Smet in en runda på danskdesign som ju alltid har hur mycket snyggt som helst...hittade dessa oootroligt läckra skålarna (enligt mig iallfalll)


Kubus skål såååå snygg, nästan snyggare än ljusstakarna om ni frågar mig :)
Den finns i två storlekar och i svart och vitt..pris för lilla är 1295 och den större 2195

Hemma!!

Japp...vi är hemma...det blev ingen resa :-( Jäkla skitsnö...det snöar inte här just nu men det är ju klass 2 varning längre upp där vi skulle kört så det kändes onödigt.

Såååå eftersom det var lite synd om mig gick jag in på Isaform och beställde ett tryck som jag tänkte ha i köket :)
Vilket får ni se om några veckor när det anlänt....men det ska sitta på den här väggen iallfall...OM den passar där..
jag inbillar mig det men vi får se.




Nya wall stickers..

Det här med att göra egna wall stickers är ju faktikst både kul och hyffsat enkelt (om man väljer enkla motiv) :-)
Jag har ju nu gjort ett par ugglor, lite bokstäver, tvättsympoler och ett par människor och tycker ju givetvis att jag nu är proffs.
Nu tänkte jag att badrumsskåpet uppe på lilla toan behöver lite upplyftning...
Funderar på att ta denna som mall men förenkla det hela lite...


Bild från IKEA och så ska dom bli vita och inte färgranna som dessa...


Det här skåpet är det som behöver piffas upp..



Och här är mina ugglor ifall någon missat dom.... :-)



Nåväl...idag kommer det inte hända något på pysselfronten iallfall....det får bli en annan dag....

skitsnö!

ALltså jag gillar den här vintern med alla kyla och snö. MEN inte just nu...vi har planerat att köra till Västerås imorgon och hälsa på syster yster med familj men om det är sånt här skitväder så sätter vi inte oss i bilen och kör typ 50 mil enkel väg...Har inte träffat min syster, svåger OCH syskonbarn sen i julas så jag längtar massor.

Och mannen är borta så jag kommer få skotta snö i morgon bitti...Åååååh va jobbigt allt blev just nu...nu tänker jag lägga mig i sängen och äta glass..då blir säkert allt mycket bättre  :---)

Idag är igen vanlig dag...

Idag är det våran bröllopsdag...hurra hurra hurra. Min man har idag haft äran att vara gift med mig i 2 år...
Vi ska inte fira det något speciellt eftersom det är tisdag...i fjol var det på en lördag och då åkte vi till Göteborg och myste hela helgen..Men lite god middag och mys blir det nog ikväll (och så lite OS om jag känner min man rätt) :-)



Här tror jag vi är lagom anonyma, jädrans vad jag frös när den här bilden togs....

här kommer förresten min frissa oxå bakifrån...


Idag är igen vanlig dag...

Idag är det våran bröllopsdag...hurra hurra hurra. Min man har idag haft äran att vara gift med mig i 2 år...
Vi ska inte fira det något speciellt eftersom det är tisdag...i fjol var det på en lördag och då åkte vi till Göteborg och myste hela helgen..Men lite god middag och mys blir det nog ikväll (och så lite OS om jag känner min man rätt) :-)



Här tror jag vi är lagom anonyma, jädrans vad jag frös när den här bilden togs....

Vad ska jag välja?

I julklapp från jobbet fick vi lixsom förrförra året ett gåvobrev där vi kan välja lite produkter från Orrefors/Kostaboda.
I förrfjol valde jag en liten svart skål som var specialdesignad för vårt företag av hon Ulrika Hydman Vallien. Jag tyckte inte direkt om den för den påminner om hennes tulipa design som jag inte är jätteförtjust i, men valde till slut den iallfall. I år har hon gjort ett svart fat i stället i samma design...
här är några andra saker vi kan välja emellan..



Det lutar åt att jag kommer ta vasen..(den första). Jag är ju inte så jätteförtjust i glas men gratis är ju aldrig fel och den första vasen tycker jag är helt okej...skålen har jag faktikst redan i ett par olika storlekar, oxå gåvor...
Vad skulle ni valt??
Tilläggas bör att Mine skålen eller vad det är får man 4 stycken av, till skålen följder det även med ett fat i samma serie....



Tulpaner

Min kära mamma gav mig ett tips om tulpaner. Dom flesta vet ju att man ska ALLTID snitta tulpaner och om dom är inplastade när man köper dom ska dom stå kvar i plasten iallfall i en halvtimme.
Vattnet ska alltid vara kallt OCH tuplaner gillar att stå svalt så det är bra att ställa in dom i det svalaste rummet över natten. ETT ANNAT bra knep är att lägga isbitar i vattnet..det lärde som sagt min mamma mig så det brukar jag göra.

Tja det var dagens husmorstips från Anna :-)

Slappdax.

Hemma igen. Mannen mår tyvärr inte bättre. Ligger uppe och snorar och har feber. Lite synd om honom faktiskt, han brukar inte bli dålig och definitivt brukar han inte klaga. Imorgon ska han iväg och jobba oxå. I fyra veckor ska han och en kollega jobba och sova borta måndag-torsdag. JÄTTETRÅKIGT. Och han kommer säkert åka iväg och jobba även ifall han mår dåligt...så funkar han.
När jag är sjuk vill jag bli ompysslad ha sympati och INTE var själv. Mannen min är precis tvärt om, han vill inte att jag pysslar med honom och han vill helst att man låter honom vara ifred..SKITTRÅKIGT. Men jag hönsar lite ändå för så funkar jag när någon är sjuk!

Han måste iallfall ha smygläst min blogg för idag kom han hem med en bukett tulpaner, blev lätt överraskad även ifall det är alla hjärtans dag. Själv slog jag på stort och köpte en 200 grams schweizernöt (till honom alltså, inte till mig själv)   :-)


pust och stön...

Idag skulle jag vara ambitös hade jag bestämt så när jag vaknade gick jag upp...drack ett glas oboy..borstade tänderna och stack sedan till gymmet! Där har jag inte varit på typ 2 månader. Och det är ju sååå himla kul när jag väl är där, nu måste jag skärpa till mig och gå dit iallfall 2 gånger i veckan. När jag var klar åkte jag hem..drog på mig långkalsonger under byxorna och så joggade jag en runda.
Så nu sitter jag här nyduschad och färdigtränad för idag!

Nu ska jag gå bort till några kompisar som bor en gata bort. Där finns även min ena svägerska och svåger (svägerskans syster är ena kompisen). Dom hade barndop igår så det fanns massa rester så det blir lunch och spel.
Mannen får inte följa med för han är förkyld och mår kass och vi vill ju inte han ska smitta ner lilltjejen i huset.


Bild från långpromenaden i snön igår. Lillsvågern och lillsvägerskan och våra hundar..den ena lite större
än den andra :-)


kolla in sötnosen!!! Helt bedårande..vilket är jäkligt tur för han är en riktig lite buskille :-)

Man Kvinna

Medans jag satt och väntade på att ena svågern och svägerskan skulle komma och levrera mat så blev jag sugen på lite mer pyssel...Badrummet är fortfarande ganska stelt och tråkigt och tyckte det behövde livas upp lite...så
jag gjorde dessa :)





Lite pyssel....

Idag har jag tagit tummen ur och börjat pyssla lite. Har lovat min syster lite ugglor och annat så idag började jag med det....
Va tror du sis...funkar dessa bokstäverna till tjejerna??


Tjuvstart på alla hjärtans...

Igår kom min lilla mamma förbi efter jobbet och gav mig (eller rättare sagt oss) en underbar tulpanbukett. Dom flesta vet att tulpaner är blomman som gäller för mig och därför får jag nästan alltid det när jag får blommor. (bör påpekas att min man är inte i topp på vilka som ger mig blommor).
Denna tulpan är iallfall en av 3 sorter som jag hade i min brudbukett :)

Nu ska vi äta frukost och lösa melodikrysset :)


Nytt att lägga upp på...

Vi fick lite nya tallrikar i julklapp. Var för några veckor sedan och fyllde på med assietter...
Alla tillhör serien FÄRGRIK (mina är väl dock inte dirkekt färgrika :-) ) från IKEA. Är mycket nöjd  :)




vill ha helg...

åhh..jag behöver helg känner jag...inte för att veckan har varit speciellt jobbig eller så..men ändå...det är nått speciellt skönt med att slänga sig i soffan en fredagkväll....

Nåväl..det är torsdag...jag har varit duktig idag och joggat, nu har jag ätit en smarrig macka och nu ska jag snart
gå upp och lägga mig i soffan...DOCK utan att få samma "skönkänsla" som jag kommer att få när jag slänger mig
i soffan i morgonkväll :-)


Onsdagskoll...

Mer än halva jobbveckan har gott...skönt..det är lite halvturbulent på jobbet så jag längtar faktiskt till helgen och lite hemmatid.

Idag har jag annars inte gjort nått vettigt...långpromenad med Milo som vanligt efter jobbet, tänkte joggat en sväng men när jag kom hem var mamma hos oss så det blev ändrade planer.

Dagens middag bestod av köttfärslimpa. Tror det var min första limpan jag gjort i mitt liv och den fick med beröm godkänt av maken (och även av mig).

Annars har jag inget roligt att komma med....gluttade runt lite på olika siter igår och tittade efter lite roliga grejer...alla säger ju att turkos är årets färg så jag gjorde ett litet kollage...


Överst från vänser:
Vaxduk 29 kr stoffochstil
Gummivas royaldesign
handduk IKEA
älsklingslampan :) danskdesign
ljuslykta ILVA
pappelinamatta FORR

Lite pyssel

Ytterligare en härlig morgon..steg upp rätt tidigt och började plocka lite här hemma. Milo fick en promenad och jag håller nu på att tvätta mina pappelina/horredsmattor.
Fick äntligen oxå tummen ur och plockade fram mitt pyssel från Panduro som jag köpte för typ minst ett halvår sen...
och ganska snabbt hade jag gjort 3 disktrasor som blev typ ni vet sådär lagom första gången-hemmagjord-vackra :)
Lite snett och vint och trycken blev ibland bra och inbland mindre bra...men men..jag har många kvar jag kan göra så jag kanske blir bättre med tiden :)



Här står dom lutade på tork mot veckans tulpan som sjunger på sista refrängen...

1 år!!

Idag fyller Milo 1 år, det har vi firat med nya leksaker och ett gigantiskt märgben som uppskattades av vår fyrbenta älskling.


Milo 11 månader (eller Wassberg som vi kallar honom ibland)

Nu ligger han och husse och sover på golvet framför tv-n. Själv sov jag i soffan mellan 14.30-17.30 så jag lär nog inte somna på måååånga timmar.
Fjärrkontrollen ligger sååå långt bort från mig och jag orkar inte resa mig och hämta den så jag ligger och tittar på fotboll fastän mannen ju sover och jag kan svänga om. Höjden av lathet  :)

Milo 3 månader..


svart_vitt_grått

Är ingen storkund hos EM möbler, men kikade in på deras hemsida OCH hittade ganska många fina kuddfodral som skulle kunna få samsas hemma i min soffa.


Priser från 199 - 449

Över

Så var första omgången melodifestival över....och själv tyckte jag typ det var rätt dåligt.
Helt klart bäst låt som gick direkt vidare...Salem eller vad han heter var klart bäst...sen tyckte jag väl det var helt okej att Ola gick vidare....Jessicas låt tyckte jag var rätt tråkig...killen med jeans och linne=sådär...resten var mer eller mindre kass. Visst Ekbors musikal låt var väl inte urkass men passar inte in i melodifestivalsammanhang om du frågar mig.

Nu sitter jag här i soffan och äter chokladglass och tittar på Real Madrid...lagom kul men på lördagar bestämmer mannen över tv-n så det är bara att gilla läget :-)


sopa rent...

Jag har länge letat efter en sopborste att ha i huset som inte skämmer ut sig allt för mycket...och nu hittade jag en på IKEA som jag tycker var helt okej...ser ju kanske inte superpraktiskt ut men skitsamma :)


finns även i röd och blå, pris BARA 68 kr.


lördagsförmiddagmys....

Vi fortsätter mysandet...morgenen har börjat med frukost, dammsugning (okej den självgående dammsugan gör väl det mesta jobbet här), tvättsortering, diskning och lite annat pyssel...snart är klockan 10 och då ska jag och mannen lyssna på melodikrysset, som värsta pensionärparet :)
En häääääärlig start på dagen om ni frågar mig :-)
Idag ska jag ut en sväng på jakt efter symaskin igen...det är inte så lätt att hitta en symaskin i en liten by som Älmhult...sist var jag ute för sent och affären hade stängt..men idag så gör vi som sagt ett nytt försök.
Ha en härlig lördagsförmiddag!


fredagsmys...

Äntligen dax för fredagsmys...
efter jobbet blev det långpromenad med Milo..sen en joggingtur. Fjäskade för mannen och lagade hans favorit...
pepparbiff, potatisgratäng och pepparsås.
Nu ligger vi mätta och belåtna i soffan, jag med ett glas pepsi max och mannen har hällt upp en stooor whiskey.
Milo ligger på rygg och snarkar...imorgon fyller han 1 år så dår får vi väl skämma bort honom lite extra :)

Är våren på gång??

Ja iallfall är den det på IKEA.se .....kikade in och kollade på lite nyheter så här kommer lite grejer som skulle kunna få bo ute på våra altaner och i landen i sommar!!


Serien BLANKÖ, priser bord 399, stol 199


Serien solig: Översta lamporna, en bords och en takvariant drivs av solceller. Kostar 199.
Nedre lamporna kostar 49 och drivs givetvis oxå av solceller. Vi köpte sånna i fjol och placerade dom lite här och var i trädgården, dom funkade perfekt!!!


Kruka ÖSTLIG: pris 249 kr


Serien AMMERÖ: liggstol som kostar 1695 kr

Glöm inte!!

att det är premiär för HOUSE ikväll. ME LIKE!! Ett av få program både jag och min man gillar :-)
Idag är det en bra dag på tv 4. Tur att jag redan varit duktig och skottat, (även ifall mannen nog får skotta igen för det snöar på bra ute) gott med Milo, lagat mat och ätit...
nu återstår bara slapp under en filt och se på...

19:30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Bygglov
21.00 - House


Nytt från Pappelina

Vi är ju många som gillar pappelina och plastmattor. På designonline har dom fått in årets nyheter...


Vera One small. En liten matta som passar tom tex dörrmatta..finns i mängder av färger.


Molly - finns i 3 olika färger. Alla färgglada och härliga.

Vet inte ännu om jag gillar MOSE eller inte...tror nog ändå det lutar åt gillar. Finns i rött oxå.

Ut med den gamla..in med den nya..

I 5 års tid har mig gamla ipod mini varit en trogen vän. Den har misshandlats av mig (tappat den i asfalten mååånga gånger på joggingturer och på gymmet åker den i backen hela tiden). Nu har den gett upp, den orkar inte mer.

Vi ska köpa en ipod touch men den funkar inte och ha när man tränar så därför beställde jag en ny ipod nano alldeles nyss. Även denna gång införskaffades den direkt från Apple store (perfekt för då kan man få lite gravyr på baksidan). Mini hade en tjaa grön färg och den nya är röd, tycker den svarta är snyggast men skarpa färger gör dom lättare att hitta i hand/träningsväskan :)

Så om två dagar kommer den nya hem OCH då åker den gamla till ipod-himlen   :)



Nya röda med bild från apple.se, mini är en gammal bild.

Överlevde...

Jag överlevde joggingturen, det blev en kort en. Dels pga att det var så länge sen jag sprang, sen var det halt, jag fick håll och så var jag kissinödig :-)

Nu sitter jag hemma i soffan och slöar. Mätt och belåten efter att ha ätit spagetti och köttfärssås och så lite fruktsallad till efterrätt.
Surfade in en runda på Blomus, där finns en hel del snyggt..priser är väldigt varierande...


typ 6 veckors torka över...

Nu jäklar, har typ haft 6 veckors träningstorka av diverse olika anledningar. Men nu är det slut...nu ska jag snöra på mig joggingskorna och ta en låååååååångsam och kort joggingtur...ska bli härligt (och förmodligen halt) :-)

RSS 2.0