Ho Ho

Hej Hopp!
Joddå, jag är vid liv. Men ni vet det är så jäkla mycket liv härhemma nu så bloggandet blir "tyvärr" lidande :) Dagarna bara rinner iväg och jag hinner typ ingenting! Just nu är det inte så mycket inredning i mitt liv...mest "utredning" av saker som jag slänger överallt i huset. Här är sååååå himla rörigt, tror min man håller på att bli galen på mig som jag stökar ner. Ska försöka ta mig i kragen och bli lite mer ordningsam...men det är ju så tråååååååkigt att plocka undan efter sig, mycket skönare att låta någon annan göra det :-)
Men om vi ska snacka lite inredning....
Vi har ju pratat om Stringhyllor till kidsens rum. Men eftersom typ vi har massa annat vi måste köpa, tex ny tvättmaskin får det helt enkelt prioriteras ner. Jag vill inte slösa föräldrardagar bara för att köpa designprylar. Då får det hellre vänta tills vi har två löner igen!  Har spanat in lite andra förslag...se nedan! :-)
2 Lite billigare varianter från ikea. Ekby-serien och gamla trotjänaren Billy
På Ilva finns dessa
Dock är hyllorna från Ilva nästan dyrare än string så de är egentligen inga alternativ :-)
~~~~~~~~
Snabbuppdatering om kidsen...Dom växer så det knakar! De är nu 7,5 månad gamla. Är 66 resp 65 lång och väger 7500 resp 7100. Harry är störst men lillfisen Elsa är inte långt efter. Tror hon snart har ätit sig ikapp eftersom hon är mer matglad än Harry OCH inte heller kräker upp maten som lillplutten gör.
Båda har även börjat sitta bra. Harry är lite före och sitter jättebra även ifall jag inte lämnar honom utan kuddar omkring sig. Elsa börjar ta sig men är lite mer ostabil och faller lätt framåt. Men vi tränar på :)
~~~~~~~
Nä har klockan tickat iväg alldeles för långt...dax att försöka sova lite. Har jag tur så vaknar ingen förrens halv sex iallfall...har jag otur så blir de halv fyra..
Må väl i försommarvärmen :-)
Kram kram

snart fredag...

Hej Vänner!
Så var det snart fredag igen. Dagarna bara rinner iväg..Nästa vecka blir kidsen 7 månader. Helt galet!
För ett tag sen var det en tjej som undrade vad jag hade köpt min toalettpapperhållare vi har på toalettera. Bild kan ni se här.
Svaret är att det är IKEA, men den här har inte funnits på några år.
Men idag när jag var på IKEA såg jag glatt att dom fått in en ny modell, en snyggare sådan och jag var givetvis tvungen att köpa mig en.
bild från IKEA.
Av den ringa summan 129 kr blev denna min. Ett superklipp om ni frågar mig :)
~~~~~~~~
Smög omkring idag och småkikade på alla PS grejer och jag måste säga att det som imponerade mest liv var detta bordet.
Sjukt snygg live! Nästan önskade så vi hade haft mindre kök, då skulle jag slagit till direkt :)
Den här pidestalen var oxå riktigt riktigt snygg. Måste se om jag kan ha den nånstanns här hemma.
~~~~~~~~~~
Snart måste jag få tummen ur och göra klart barnrummet. Jag tänkte idax försöka göra några wallies. Eller jag tänkte men jag är så ruggigt trött så jag vet itne om jag orkar :) Har iallall hittat "mönster" som jag gillar :)
Kidsen är sen förra veckan så stora så att liggdelen har fått plockats bort och sittdelen är på plats. Dom verkar gilla det. Nu får dom lixsom vara med lite mer :) Nu ska deras mamma bara hitta några sittdynor som duger :)
HulliganHarry han sitter ganska bra själv nu. Men helst åker han omkring i sin gåstol och hittar på bus :)
Fröken Elsa är inte riktigt lika stabil. Men hon är ganska söt i sjalett som hennes mamma var tvungen att testa häromdagen. Ingen vacker kombination men det var bara tillfälligt :-)
~~~~
Nää om det ska bli någon wallies får jag nog sätta fräs.

Kram Kram

Gott att leva...

Hej!
Ligger här i sängen och hör mina älskade barn andas i rummet jämte, var tvungen nyss att gå in och småsnosa lite på dom. Hihihi, ibland kan man lixsom inte låta blir det
Man vill lixsom gå in och väcka dom så man får gosa lite men det gör ju såklart inte en snäll och omtänksam mamma :-)
Tänk dom har redan hunnit bli 6 månader. Tiden bara rinner iväg. Ibland vill man stanna tiden så man hinner njuta lite mer, men det funkar ju tvärr inte så.
Finaste sprallisen Harry. Sitter ganska bra själv nu även ifall man måste ha lite mjukt runt omkring honom :)
SötElsa fick häromdagen testa ett av de senaste inköpen, en söt liten bodysuit från polarn. Kommer nog tyvärr vara för liten till sommaren, men det kan ju bli varmt snart igen kanske :)
Den här bilden förklarar lite hur twinsen är. Harry är alltid på gång och koncentrerad med nått, här en bitring, Elsa slöfis ligger gärna lite på sniskan och studerar vad som händer :-) Dom är verkligen olika mina små barn.
Harry stackarn har väl kanske en tjejsolhatt på sig oxå..men lixsom solhattar generellt är väl iofs ganska tjejigt :)
Nu ska jag minann sova så jag är pigg inatt när mina barn vill vakna och ha mat. Sova hela natten är ett minne blott.....suck pust och stön.
Kram Kram

IKEA PS 2012 är här!!

Många har längtat! Nu är den alltså här, IKEA PS 2012 kollektionen. MEN rusa inte till ditt varuhus. Läste preics att många produkter inte kommit ut till varuhusen ännu, så kolla på ikea.se för lagersaldo på ditt varuhus innan du rusar iväg! Jag ska inte handla någonting ännu. Finns inget dirket somjag känner att jag MÅSTE ha även ifall prickiga mattan är fin. Men har inganstanns att ha den :-)
Här kommer några av mina favoriter.
Karmstolarna är sååå fina. Vi behöver  nya köksstolar. Hade dom funnits i vitt hade jag slatt till direkt..men nu finns dom bara i svart och rött så nu får jag fundera lite.
Men inte nu för nu ska barnen kläs, snart dax för första sovrundan :)
Kram Kram

RSS 2.0