ännu mera färdig...

Nu är jag helt slut..tårtorna är klara och det känns som allt är fixat inför morgondagen.
Nu måste jag sova så jag orkar gå upp tidigt imorgon bitti.
Natti natti

helt färdig....

Nu är jag helt färdig....har stått vid spisen sen kl 17 och nu har jag minsann satt mig lite ner i sängen med en kopp te och en nybakad muffins :)
I ugnen befinner sig den sista tårtan som inte är klar förrens om 40  minuter så jag kan inte somna ännu på någon timme...

Men nu tänkte jag sitta och njuta i några minuter av mina sista timmar som 33....snart är man 34 år...det ni...


Ummm åååhh...vilken ljuvlig muffins jag har gjort....receptet finns här på denna ljuuuvliga blogg :)
(geisha och nutella cupcakes)  yammi yammi så gott....
jag brukar alltid lyckas bränna mina muffins men icke denna gång...

nu måste jag kolla till tårtbottnarna...

en helkväll i köket...

Idag fejas det för fullt här hemma. Imorgon är det ju kalas. Min födelsedag men vi firar även mannen som fyller år 13 april. Mannen har städat typ hela huset...och jag har stekt 4 fläskfileér som ska ligga i marinad över natten och ätas kalla imorgon...det blir ju exotisk planka!
Nu ska jag göra en omgång muffins till, göra tårtor (krispiga marängtåtor av rice crisp) och sen ska massa melon, anannas och lite annat skäras upp så allt är bara klart att lägga fram imorgon...
Så här är fullt upp....

Näddu Leila, det här var inge bra...

Fick hem Leilas nya tidning förra veckan. Läste den nu i helgen och näääddu det var minsann en ganska usel tidning om ni frågar mig. Faktiskt väldigt tråkig. Får nog bara 1 plus av 5 möjliga och det är för att det var några fina bilder i den.
Nä fy Leila ska hålla sig till tv verkar det som för där funkar hon klockrent...men tidningen va kass...
Det blir bakläxa. hihi...fattar ni BAKläxa :-)  vilken kul tjej jag är :) :)


             

Nu blommar det....

Fick inspiration av denna dam till att införskaffa hyacinter så här i vårtider. Har alltid tyckt det var en julblomma men den är ju faktiskt lika om inte finare nu :)

            

har ni inte sett den...

så se Australia...jag och en tjejkompis såg den nyss ikväll och den var jättebra...
Får nog en 4:a av 5 möjliga :)

kära syster....

jag vet att du inte gillar FATBOYS hundvariant...MEN tyvärr gör jag och min man det. Så lilla Milo ska faktikst få en sådan i svart...den ska få  vara uppe i vardagsrummet tänkte vi..

 

jag har även införsaffat en liten billigare variant från Ikea där vi tänkte han skulle sova i när han är på nedre plan...

  

jag hoppas du kan fortsätta tycka om oss och vår lilla valp ändå 
:-)

hemska smärtor....

När jag var ute och sprang igår lyckades jag trampa snett, och det konstiga var att på exakt samma ställe i skogen trampade jag snett för en 2-3 veckor sedan...hmmmm. Nåväl ont gjorde det iallfall men jag joggade vidare med lite ondhet men inte så mycket. VÄl hemma så kände jag inte så himla mycket...MEN efter typ 2 timmar när vi låg och kollade på film så började det göra ont..och det gjorde ondare..ondare och till sist ONDAST!!!! Min man lindade och kylde och lindade och kylde och jag gnällde och grät och tyckte synd om mig själv...till sist somnade jag efter överdosering av alvedon typ :)
När jag vaknade idag trodde jag att jag skulle typ vara mer död än levande och att foten skulle behöva amputeras med tanke på hur jag led igår..men näää det är faktiskt ganska bra i foten. Visst är den svullen fotfarande och det gör lite ont när jag gå och vrider på den...men inte sådär jätte. SKÖNT men lite konstigt...Men jag fick iallfall avboka spinningen idag..

Ikväll ska jag ha filmkväll med en tjejkompis..men först ska jag försöka göra geisha och nutella cupcakes :)

snabbt besök på ikea...

Nu har jag precis varit på en snabbvisit på Ikea. Jag köpte 2 grindar vi ska sätta upp i trappan så valpen inte kan ta sig upp eller ner. Kan vara bra och ha oxå för många av våra kompisar har små barn som snart kommer börja vilja strutta omkring :)
Den lilla hunden fick även en tämligen ful liten bädd och så köpte jag nya gardiner eller rättare sagt en ny gardin..till kontoret....
Blev den här...(tillhör PS kollektionen)
 
           
Det är så mörkt inne i vårt kontor så jag ville bara ha nått textilit men som släpper in mycket ljus och det kan man säga att denna gör....
Nu ska jag snart bege mig ut och springa en liten runda innan vi ska ta kväll, det blir filmtajm med lite onyttigheter :)

God Morgon

Efter en mörk och mysig gårkväll som stundtals var plågosam efter 20  minuter på en spikmatta känner jag mig idag ganska utvilad.
Jag och mannen håller på att fixa lite här hemma, här ser ut som ett litet minikrig och vi ska ju ha kalas på onsdag så det behöver fixas till.  Vi måste köra och återvinna för hela förrådet är fullt med skräp och sen ska vi förhoppningsvi oxå hinna åka och kolla in en möbelbutik....
Sen har jag mitt långpass på löpningen idag....idag står det 3x18 minuter på schemat, ska försöka göra det utan någon minuts rask promenad emellan...vi får väl se hur det går....

På tal om nått helt annat...Här är vår lilltoa...jag har slitit ner tapeten som var där och hittat orginaltapen som jag nu är så förtjust i så jag inte vill renovera. Byta ut toastolen/handfatet/golv och inredning är ett måste..men visst är tapeten härlig!! :)

             


efter mörkrets timma...

Så är det forfarande ganska mörkt här hemma. Vi har faktikst inte tänt några lampor men tv:n åkte på med en gång eftersom det var fotboll. Min lilla svägerska rusade ner till köket och tittade klar på ett avsnitt Gossip Girl. Själv testade jag min lånade spikmatta och det var en speciell upplevelse....

       
Vi slappar i soffan efter mörkrets timma....ljusen är fortfarande tända. Här ser ni även min man, eller rättare sagt delar av honom :)

        ljus i mörkret (eller rättare sagt i trappan) :)
Ljus i trappfönsteret

        svägerskan vid datorn, Gossip Girl :)
Jag står i vardagsrummet och fota min lilla svägerska som sitter nere vid köksbordet och kollar på Gossip Girl på datorn.

härligt väder!!

Här är faktikst ganska härligt väder idag! Ca 8-10 grader och lite halvsol :)
Så jag ska minsann ut liiiite i trädgården och rensa undan lite ljung och annat skräp som är stendött.
Funderar på att plantera några penseér men det får bli imorgon i såfall.  Det får nog bli en promenad oxå i det härliga vädret!

Mannen kom hem från fotbollen med ett svullet knä så tyvärr blir inte han aktiv här hemma idag. Nä stackars han får ligga på soffan heeeeeela dagen istället och han skulle kolla på hockey och lite annat och så är det ju fotboll senare ikväll. Han lider säkert :)


Morgon hos mig...

Sitter vid köksbordet med en härligt smarrig mango/papaya smoothie, supergod :)
Tidningsbudet kom precis och dagens tidning är inköpt. I kaminen brinner en brasa och på tv:n pratar dom blommor på tv4.
En riktigt härlig morgon...det enda som saknas är min man som spelar fotboll och så möjligtvis solen. Meeeen man kan ju inte få allt :)

Läste precis att min ömma syster INTE tycker jag ska plåga min stackars valp med en FATBOY luftmadrass som hon kallar det (se kommentar på förra inlägget).  Jag brukar ju allllllltiiid lyssna på min kloka gamla syster så kanske även denna gången...vi får se :)

        YammiYammi

åhhh...jag hittar ingen hundbädd...

jag hittar ingenting som jag vill köpa till hunden att sova på....det lutar åt att det blir en FATBOY ändå. Tycker den är snyggast än så länge....men jag ska leta vidare...har ju en vecka på mig :)

mitt kontor behöver nya gardiner...

Jag behöver en ny gardin till mitt kontor..sen jag tog ner julgardinen som ni kan se nedan så har jag inte fått upp någon annan gardin. Den jag har haft innan har varit i guldton och den känns inte direkt vårig. Det går nog bli någon vit tunn gardin tror jag....
Vi gjorde om kontoret i höstas och jag är supernöjd, vi har inte samma lampa men annars är det sig rätt likt...lite maskulin tuch och husets kanske mörkaste rum :)

                             

härligt tyg

Det här tyget från marimekko tycker jag bara är sååå härligt. Det skulle absolut inte passa in hemma hos mig men jag tycker ändå det är ljuvligt och jag blir glad när jag ser det :)

                           

Middagen ikväll var supertrevlig. Vi fick jättegod mat och sällskapet var nice :)  Nu sitter jag och min man här hemma i nya soffan. Vi är helt uppsvällda och mätta och mannen sitter mest och stirrar på tv:n och zappar fram och tillbaks...och jag funderar på vad jag ska önska mig när jag fyller år :)

Imorgonbittit ska jag börja dagen med ett snabbesök på Ikea där jag ska köpa lite smågrejer..alltid lika kul med ett besök på det stora möbelföretaget :)

jahapp, då var det dax igen...

Fredag igen....veckan gick fort som tusan. Bara en vecka kvar att jobba innan valpen kommer :-)

Har slagit mig ner vid köksbordet, öppnat en kall öl och sitter bara och päser. Mannen har diskat och fixat i köket och varit så duktig så. Ikväll ska vi iväg på middag. Vi ska få grillad oxfilé! Mums!!!

I helgen har vi inget annat planerat än middagen ikväll. Superskönt. Vi ska småfixa lite hemma. Jag tänkte ge mig ut en runda på byn imorgon och se ifall jag hittar nått jag ska önska mig i present av mannen. Det ska bli skönt och bara vara lite här hemma. Stegen ska äntligen målas klart och vi har lite andra småprojekt som ska fixas, jag ska baka, försöka sy gardiner och tjaaa det verkar som om vi har fullt upp :)

         

Ska man släcka eller inte?

Satt precis och såg på nyhetsmorgon när dom diskuterade lördagens 1-timmes släckning. Ska man göra det...eller inte.
Så klart att det alltid finns två sidor, det gör det ju jämt men jag blir så himla trött. Hur ska man som amatör veta vad som är rätt? 
Jag är ju amatör och jag resonerar som så här. Det kan ju inte skada att släcka och att man gemensamt världen över visar att hej, vi bryr oss och vill hjälpa till med att vara klimatsmarta! 
Det finns väl ingen som tror att okej, om vi släcker nu på lördag så har vi gjort vårt? Jag försöker dra mitt lilla strå till stacken, köpa ekologiskt, ha lågenergilampor, kör etanolbil(om det nu är klimatsmartare diskuteras ju). Men jag är nog som många andra, att om att vara milövänlig/klimatsmart ställer till för stort hinder så låter jag bli, tex kör jag bil till jobbet fast jag likaväl kunde cykla, vissa ekologiska varor införskaffas inte för jag tycker dom är för dyra osv...
Jag kunde göra massor av mer saker för miljön och jag hoppas jag kommer att bli bättre, men jag har iallfall startat!!

Efter det djupa inlägget och för att verkligen visa att det här med om klimatsmarthet ställer till besvär så låter man bli stämmer så ska väl påpekas att min man vägrar stänga av all tv-apparater eftersom det är fotboll, och jag har ju inte rätt och besämma mer än honom här hemma (tyvärr :-)  )  så han får sitta i mörkret med en tv medans jag tillbringar den timmen någonannastanns i hemmet :)

Men nu är det dax att gå till jobbet...Ha en härlig fredag och en minst lika härlig helg, oavsett om ni väljer att släcka eller inte :)

onödig pryl som det känns att jag verkligen behöver...

Vet inte hur många gånger jag kring första advent står och försöker fila till mina ljus med kniv för att få dom att passa i dom där förbaskade hålen som finns i stakarna. Den här lilla ljusskäraren verkar ju helt klockren och otroooooligt livsnödvändig att ha i sin ägo. Från russinnet.se

                               Kommer jag kunna fortsätta leva utan denna??

på tal om kaffeburk...

så ramlade jag på den här när jag var inne på pid
Den var ju supersnygg tyckte jag!

                              me like...a lot

tjugo över sju hos mig

Om en vecka når jag den aktningsvärda åldern 34. Detta måste såklart firas :)
På onsdag kommer närmst sörjande släkt och jag sitter o filurar lite på va jag ska bjuda på. Eftersom folk jobbar så lär det bli så att folk dyker upp lite hipp som happ så kallt vore nog bäst. Tror jag ska göra en exotisk planka Anna Style :)
Och så kakor och tårta till efterätt.
Så i helgen blir det dax för att baka. Några recept kommer jag sno från denna härliga blogg.
Ohh jag älskar kalas, gillar och fixa och laga mat och känna en lagom nivå av stress :)

Har precis kommit hem från gymmet. 40 min på löpbandet och 1 h styrketräning så jag är rätt mör. Nu ska jag laga lite mat, idag blir det moussaka som min man äääälskar så han kommer bli glad.

Och givetvis så kollar man på halv åtta hos mig. Jag tycker det är ett helt suuuperbra program och framför allt Helge skog som speaker är ju helt suvveränt. Har ni inte sett det, så GÖR DET! :-)

här kommer den gamla...

På begäran...den gamla fula burken :)
Dom flesta burkar är snyggare än denna, o andra sidan står den inne i skafferiet så den syns inte...men ändå, livet skulle bli mycket roligare ju om jag fick köpa en ny :)

                            gammal, ful och utsliten...

nytt till kaffet...

Jag vill köpa en ny kaffeburk!  Anledningarna är 3.
1. Den vi har är ful
2. Den vi har är gammal
3 Den vi har är ful

:)

Har inte hittat någon direkt som känns wow wow, men här är några jag stött på i min jakt :)

89 kr, åhlens169 kr danskdesign.nu189 kr elsashem.se59 kr, pearlanliving.se

                      139 kr 4her.se89 kr elsashem.se109 kr favoritsaker.se

nått att vila i...


Så här en dag som denna, med minusgrader och snö på marken så måste man ju få längta sig bort lite...
Min man har länge tyckt vi ska köpa en hammock och ha i trädgården och det kanske inte är en sådan dum idé.
Jag har inte velat för att jag tycker dom är ganska fula. Tycker väl fortfarande inte det är supervackert men dom här två skulle jag nog kunna tänka mig faktikst (möjligen med andra dynor och taket på den sista är lite sisådär)
Nummer två går ju och fälla ner till en typ säng och det ser ju huuuuur skönt ut som helst :)

idag blir det våfflor

Idag blir det våfflor här hemma. Inte till mig för jag tycker inte om det, men jag har bjudit in min svåger med sambo (svåger låter så gammalt, men han är bara 22)  och dom plus min man ska få frossa i våfflor. Jag tänkte göra ett recept med massor av grädde i :)

Inget gymmande blir det för mig heller idag, jag fick en plats på ett spinningpass nu om en halvtimme så jag ska damma av mina gamla spinningskor och köra ett pass, det var typ 2 år sen jag var sist på spinning så det ska bli kul.

Och det är ju inte bara våffeldagen idag utan LÖN!!  det kan oxå behöva firas lite, kanske genom att klicka hem nått kul :)

fruktfrukost

Sitter vid köksbordet och tittar på nyhetsmorgon. Jag har börjat gå upp lite tidigare för att kunna ta det lite lugnt innan jobbet, hinna duscha käka frukost och titta lite på tv/datorn innan det är dax att ge sig iväg. Riktigt skönt :)

           

Vad som inte är lika skönt är att här är minus 8 grader!!! Fy fanken! Det är visserligen blå himmel men ändå!

Idag onsdag blir det jobb, gym och städning...

jordgubbar på bordet...

Det är ju ett tag tills det är sommar och dax att äta jordgubbar. Den här härligt somriga vaxduken skulle passa fint på vårt ena bord ute :)

                  

gillar mer och mer...

jag måste erkänna att jag mer och mer gillar dessa fotöljer från Ikea
Har sprungit förbi dom några gånger nu och japps, I like them. Den gröna är nog favoriten :)

Grönt är sköntRött är sött

konstigt värre....

Just nu skiner solen och så snöar det lite, allt i en salig blandning...jättekonstigt...jag tror min joggingrunda får gå i lite saktare gemak (om det nu är tekniskt möjligt att springa saktare) eftersom det kan va lite småhalt här och var.

Igår tittade jag och mannen på några bilder från i somras när vi var i Kroatien tillsammans med syster yster med familj..
Det var två toppenveckor! :)   Känns ganska avlägset en dag som denna....
MEN nu dax att bita ihop, snöra joggingskorna och ge sig iväg ut!


men va tusan hände??

Här gick vi mot våren i lugnan ro och vad händer....snö!??  Hmmm hoppas verkligen det här är vinterns sista snö som har fallit. Nu jäklar får det bli vår!!! GO våren!!   :-)

Idag är det jobb, jogging och kompisbesök som gäller, oavsett om det är snö eller ej :)
Ha en bra dag!

 
      ajdå, nu blev det vitt på marken igen...

snart är det min dag :-)

Om cirkus en vecka så fyller jag minsann år och det är ju alltid trevligt även ifall man bara bli äldre och äldre :)
Blev inspirerad av denna dam att göra en önskelista. Hittade faktikst en gammal lista jag sparat på mitt skrivord, den är säkert flera månader gammal men faktiskt så önskar jag mig alla dessa saker ännu :)
Glasen från muuto skulle jag nog uppskatta mest :)


Nya inköp och så lite hundlitteratur

Jag smet in på Åhlens i helgen och köpte tårtfartet och muggarna som jag hittade på nätet innan. Tycker dom är så härliga och man blir så sugen på att ha saft och tårtkalas när man ser dom :)  Jag kommer nog använda tårtfatet inte bara till tårta utan kanske ha som fruktfat.


Det här passar fint på ett saftkalas tycker jag :)

Sen kom två böcker från adlibris idag, så nu ska jag läsa ännu mer om hundar :)



Men först mot maxi och lite veckohandling, sen blir det nog en promenad innan jag ska fixa lite här hemma.

hem ljuva hem...

Så var man tillbaks i småland igen...borta bra men hemma bäst :)
Alltid när jag har varit iväg så blir jag så himla sugen på att fixa och dona här hemma. Dom närmaste två veckorna kommer att handla om att valpsäkra huset :) Jag tänker inte ändra och plocka bort grejer jag är rädd om osv...men däremot ska vi försöka få bort så mycket lösa sladdar som möjligt och lite andra grejer som handlar om ren säkerhet.
Men nu först har jag 2 veckor kvar och jobba och det är lika bra att sätta igång...ser ut att bli en fin dag...klarblå himmel och ett par plusgrader.

Ha en härlig dag!

Nu drar vi...

mot småland mamsen och jag....ca 5,5 timmar i bilen...jippi!

sitter och räknar på string....

Sitter och räknar lite på vår stringhylla vi ska köpa. Vet inte riktigt hur stor den kan bli, måste nog hem och rita upp på väggen där det ska sitta tror jag....Meeeeen under 7000 lär det inte gå på. Hoppas inte min man tycker det är för mycket. Jag lyckades precis övertala honom om att den kommer passa perfekt men glömde nog nämna den lilla detalj om att den är rätt dyr.   :)

små favvisar hos syster...

Här kommer små favoriter hemma hos syster yster....
Kudden fick hon av mig i fredags....i försenad julklapp, hur bra syster är jag... typ inte jätte... 

klocka hos syster yster            

pyssel hos syster yster...

Igår satt vi och gjorde pärlplattor.  Jag köpte svarta pärlor och sen satt jag och gjorde glasunderlägg.
Tjusiga va :) Mannen blir säkert jätteglad när jag valde rosa text :)

                                                        

Här kommer min lilla valp

Nu har jag varit och tittat på hundvalparna. Det var INTE lätt att välja vilken av dom två svarta killarna som jag skulle välja. Men tillslut lyckades jag tillsammans med min systerdotter välja den som var lite mindre :) 
Så här kommer lite bilder. Dom är usla men jag glömde i all villervalla att ta kort så sen blev det lite stressigt :)
I bakgrunden syns min lilla mamma...
Mamman till valparna var en jättefin hund, lugn och snäll.
Så om två veckor är man hundägare :)     Wish me good luck!
Här ligger min lilla hund och vilar på sin bror :)

Vilken härlig morgon!

Väcktes idag av mina små söta syskonbarn strax efter 7 :)  Men det var ett härligt uppvaknade. Nu har vi hunnit med att dela ut lite presenter, måla och äta frukost. Snart ska vi göra oss klara för att åka och hälsa på valparna!  Det ska bli såååå spännande att se dom live :)
Återkommer med bilder senare.
Ha en ljuvlig dag!

framme hos syster yster....

Nu har jag och mammsen kommit fram till Västerås. Resan gick bara bra, vi lyssnade på ljudbok och pratade strunt lite pö om pö. Nu sitter vi här vid köksbordet. Syrran läser bebissidor hemifrån småland som mamma alltid tar med upp. Mamma sitter och visar upp en poncho som hon har virkat till lilltjejen och ja, tjaa jag saknade min dator och var tvungen att gå in och lägga en liten blänkare :)

Här är 2 förslag på hundnamn.

Milo
Abbe

Vi, alltså jag och min man gillar Milo mest. Men min stackars mamma är förtvivlad för det kallas en av hennes bästa vänner så hon försöker hitta andra namn vi kan gilla bättre. Så Abbe är hennes förslag vilket jag tycker är ganska gulligt, fast det är ju ett människonamn och det är jag lite skeptiskt mot....

soffan ihopsatt

Nu är soffan ihopsatt. Vi hann minsann även sitta där en stund och kolla på Medium. Den var superskön och vi lyckades somna båda två=ett gott betyg. :)
Ni får ignorera bordet, golvet väggen tjaa allt annat än soffan för det ska bytas ut oxå :)

Ummmm we like it!!!   här kommer jag nog sitta en hel del!  Nya filten passar fint ihop med soffan

Så här många öl går det åt för att sätta ihop en sådan här soffa :-)

uppmuntrande dryck

fredagsmys!

Idag skulle jag och min man ha lite fredagsmys! Jag åker ju upp till min syster med familj imorgon så vi tänkte ha fredag ikväll istället. Lite god mat, lite gotte och en film. Faaaaast det sket sig :)
Jag står visserligen och lagar god mat...färsk lax..mums...men så mycket mys hinner vi nog inte med, mannen håller på med soffan och nyss ringde mannens yngsta bror och ville komma hit och låna datorn. Så kan det gå.
:)

sicket kaos!!

Det råder totalt kaos i vardagsrummet :) Mannen packar upp soffan och jag tror inte han uppskattar att jag sitter här nere vid köksbordet för han kastar ner plast på mig titt som tätt :)

Sicket kaos va :)

här står vi och väntar på att bli uppackade...

snart packas den upp...

vår nya soffa! Mannen kommer snart hem med ett par kompisar och ska frakta soffan eller soffdelarna från garaget upp till vardagsrummet :)  Vi tänkte ju först inte packa upp den förräns vi har lagt nytt golv och gjort iordning tak/väggar men vi vill se lite hur den ser ut för att kunna planera för resten. Vi tänkte försöka bygga in tv:n, vi ska måttbeställa en matta och mannen ska försöka gjuta ett soffbord och då kan det vara bra och få se soffan live först för det är ju ändå den som är hjärtat i vardagsrummet :)

åhhh, jag blir så avundsjuk...

på tv4. Tittar på morgonprogrammet och ser att dom har denna skitsnygga betongklocka i studion. VILL HA. Men jag har tyvärr inte råd, inte med den stora iallfall..Den lilla varianten skulle man väl kunna köpa. Klockan finns bla på rum21

liten variant 54 cm hög, 3300 krStora varianten, 190 cm hög och


Ett besök på Åhléns

Till helgen ska jag till Västerås och hälsa på syster yster med familj och det ska bli sååååååå kul. Tyvärr kan inte mannen följa med eftersom han ska spela fotboll så det blir jag och lilla mamma som ska åka.
En butik som alltid får besök av mig är Åhlens. Kunde inte hålla mig utan smet in på deras hemsida och kikade och fann
en del vill ha saker  :-)

så söt!  pris 39 krsöt nr 2  hela 39 kronorså nice....fast vit är favoriten! 2995 små kronorkompis med muggenrosa och prickigt=sött  35 laxar50 riksdalen för detta fruktfatfin färg meeeen hade varit ännu finare i vitt...  149 kr   oj va tomt det blev här då    :-)

Våren ligger i luften...

Idag har det faktikst varit riktiga vårkänslor ute, och även igår fast då blåste det som tusan här.
Men det känns att vi närmar oss april och det ska bli så skönt med vår.  Snart dax att putsa alla fönster men det brukar min man fixa tack och lov :)

Helt ljuvliga små blommor..tycker iallfall jag :)

Lite trött och grinig...men hurtigt inlägg

Idag är jag sådär lite trött och grinig. Har precis kommit hem från gymmet och upptäckte där att jag har lite ont i foten som jag trampade snett på igår när jag var ute och sprang...ajajaja..men det var inte såå farligt så det är nog borta tills imorgon då det är löpning på schemat igen. Imorgon är det fartlek som gäller :) Kul men jobbigt
Enligt marathon.se är fartlek det här:

Här springer vi en bestämd totaltid, där vi "leker" med farten. Anpassa till terrängen och kör bitvis hårdare avsnitt där du håller långintervallfart. Beroende på vad som passar dig bäst, använd klocka eller förrändringarna i terrängen. Öka till exempel farten mellan två lyktstolpar, eller öka uppför en backe. Variera hur länge du håller fartökningen. De snabbare partierna kan variera mellan 20 sek upp till 6 minuter, välj själv. Mellan de hårdare farterna, joggar du lite saktare än distansfart och halva fartiden upp till lika lång tid som du körde fortare, eller helt enkelt så lång tid som du behöver för att vara redo för snabb löpning igen.

Om ni vill komma igång med löpning så kan jag varmt rekomendera marathons träningsprogram. Finns massor att välja på om man tex ska springa vårruset eller tjejmilen. Jag använder mig av tjejmilens träningsprogram även ifall jag inte ska springa tjejmilen men tycker 1 mil är ganska lagom att ha som mål.

Nu ska jag försöka sno ihop lite middag innan det blir slapp i soffan.


5 kuddar

Att tillbringa några minuter med att kika runt på mimou tycker jag kan vara väl investerade minuter. Jag hittade några kuddar som gärna skulle få ligga i min nya soffa :)

      Kan man få för många kuddar??  Jag tror inte det  :-)
Ser förresten att jag stavat fel, men vet ni det orkar jag inte bry mig om så låtsas som att ni inte märker det är ni snälla :)


Det rycker i shoppingnerven

Inser att när man ska bli med hund är det ju maaasssor av saker som måste köpas, och OJ va ledsen jag är för det :-)
Ett par gummistövlar är en sån sak jag måste ha, mina jag har är så himla klumpiga och inte alls sköna att gå i.
Funderar lite på att klicka hem dom här från Ellos, kanske inte snyggast i stan men ser sköna ut och så är dom inte så höga. Passar även på att klicka hem lite annat, blandannat en kudde och så dom här söta kakburkarna jag visat innan. 
Jag har inte skickat iväg beställningen ännu så jag får se om det blir något mer :)



       Stövel Ellos Tretorn 399 kr      Kudde Ellos 59 kr   finns i massor av färger, valde mellan vit eller gul


En dag på stranden...

När jag var ute och gick i söndags passade jag på att ta denna inbjudande strand bild :)
Man blir kanske inte så sugen på att bada just nu. Meen i sommar tror jag att det kommer att bli lite bad här, kanske inte jag men hunden :)  
Denna lilla badplats ligger typ 3-400 meter från vårt hus och är en perfekt liten ministrand där det nästan aldrig är några folk eftersom vi har större och finare badplatser som folk väljer istället.

       Någon som är sugen på ett dopp?

soffan har anlänt!

Idag kom vår nya soffa. Den står nu i 4 olika delar ute i garaget :)
En del tycker det verkar osmart att köpa en ny soffan 3 veckor innan vi får hem en hundvalp, men jag hoppas givetvis
att den inte ska äta upp soffan. Valpen kommer bara att vara på ovanvåningen när vi är där till att börja med så jag hoppas det ska gå bra. Det ska bli spännande att se hur soffan blir när den kommer upp men vi väntar kanske med att packa upp den tills golvet är bytt och väggarna gipsade och målade.......
eller så kanske vi öppnar den med en gång för att jag inte kan hålla mig :-)


kontroll avklarad...

Hemma en snabb runda på lunchen för att se hur min man mår, vilket tyvärr inte är så bra..nu ligger han och sover. Har inköpt lite basic grejer såsom banan, blåbärssoppa och vitt bröd så jag hoppas han kan få i sig lite när han vaknar...
Jag hoppas verkligen jag klarar mig undan. Jag åker ju upp till syster yster i helgen och då går det ju inte att vara sjuk.

Idag fyller min systerdotter hela 6 år. Hon har blivit en stor tjej :)

Läget under kontroll...

Min man ligger kvar i sängen och mår ganska kass. Fast han har iallfall inte kräksjukan verkar det som. SKÖNT!!
Personligen tror jag att det är hans kropp som säger ifrån för att han har jobbat för mycket och nu behöver den återhämta sig själv.
Nu är det dax att ge sig iväg till jobbet. I kväll är det dax för löpning igen och jag längtar redan :)


Sova bör man...

Dax att sova...ligger här i sängen och är lite orolig över min man som kom hem från jobbet vid 21 och mådde skit...han mår illa säger han och känns som en bastu så han har nog lite feber...Men han sover iallfall som en stock nu så det är ju skönt. Hoppas hoppas INTE han ska få kräksjukan.
Han har jobbat otroligt mycket sista tiden så det kan ju oxå vara kroppens sätt att säga att nu är det nog, nu måste jag vila!
Hoppas han är bättre när han vaknar imorgon iallfall, han klagar istort sett aldrig så när han väl säger att han mår dåligt brukar han vara typ närmare döden...men han snarkar iallfall som fanken så hoppet kan inte vara helt ute :)


Grönt är skönt....

Grönt är ju en härlig färg så här när vi närmar oss våren...här kommer en liten kompott av lite fina gröna saker!


             Grönt mix

Min favorit är salladsslungan....vilken är er?


Mer string åt folket!

Jag är så glad för jag har övertalat min man att vi ska köpa ett string hyllsystem till vardagsrummet. JIPPI!! Jag tycker det är superfint. Det blir nog en helvit variant. Här är två snygga exempel som jag hittade på string.se
Fast jag kan inte ha riktigt lika strora för det får helt enkelt inte plats :) 

             me like a lot     
             Me like like a lot

stressig måndag...

Stress stress stress....vilken start på veckan. Möte hela förmiddagen, blärk. Men det gick iofs rätt bra.
Stack tidigare från jobbet för jag har varit och klippt mig OCH gjort liiiiite slingor i håret (mest för min syster skull faktikst för hon påstår att jag är råttfärgad!!!, själv vill jag kalla mig mörk blondin, men nu du syster yster är jag ljusar igen så du kan vara stolt över din lillasyster igen)   :-)
Snabbt iväg från frissan till Maxi, dit självscanningen hade kommit idag så det var knökigt och bökigt..men jag lyckades veckohandla lite snabbt och lätt utan att behöva scanna själv.
Nu har jag slängt in alla varor och nu ska jag iväg och träffa några jobbarkompisar och käka middag.
Ingen ro och ingen vila 

Har kommit på att jag behöver nog en till pappelinamatta. I köket vore det bra med en nu när vi får hundvalp. Vill nog ha en lååång helvit...typ den här :)

Pappelinamatta

skulle funka i soffan...

Dom här kuddarna skulle funka i nya soffan. Fast den rosa är i sammetstyg och det är väl kanske inte en superfavorit hos mig...
Båda kuddarna är från cancaninterior


187 kr            225 kr

Vad ska hunden heta...

Måste erkänna att det är mycket hund som snurrar i mitt huvud nu. Nästan mer hund än shopping. Fast iofs så funderar jag ju mycket på shopping till hunden så helt shoppingtankar-fri är jag ju inte :)´


Fast nu sitter jag och försöker komma på ett bra namn. Mitt favoritnamn är Milo, men min mamma berättade att hennes väninna kallas det så jag vet inte. Meeen jag hittar faktiskt inget som jag gillar lika mycket så jag kör kanske på det ändå...
Milo jooo det känns bra när man säger det faktikst :)  Me like!

Ring Ring

Behöver en ny telefon till ovanvånigen och jag vill INTE ha en trådlös variant som vi bara springer och lägger på alla ställen utom där den ska vara :)   Har en gammal kobra telefon som är snygg men inte så bra ljud i...skulle dock kunna tänka mig att köpa en ny variant......

Vit kobra här från honeyimhome.se (älskar namnet på webbutiken) :-)  Pris ehh typ 650Upphottad Kobra från telia...vet inte om jag tycker den är superlyckad..fast helt okej. pris kring 400

böcker beställda...

Nu har jag beställt 2 nya hundböcker. Det blev följande.
Kontaktskontraktet av Eva Bodfäldt och Klickerträning för nybörjare av Natasja Atterblom. Ska bli spännande att läsa!!!

The day so far....

Har krypit ner i soffan med datorn i knät, ligger och smågnager på lite lösgodis och slötittar på tv. Mannen är iväg och spelar fotboll så är här så ensamt så. Innan han gick så tittade vi på Patrik 1,5 vilket var en riktigt bra film. Länge sen jag såg en så bra film faktikst. Kan varmt rekomendera den. Nu ska jag ligga lite och fundera på vilken färg jag vill ha på ipoden och så ska jag skicka efter lite böcker från adlibris.

                                 

Ska jag klicka hem en ny ipod??

Jag måste verkligen ha en ny ipod. Min mini är 4 år gammal och sjunger på sista refrängen, jag har verkligen slitit ut den. Laddar jag den fullt så håller den inte mer än en timme och det är ju lite lite....Så en ny ipod nano får det nog bli. 8gb är mer än nog för mig. MEN...vilken färg ska man ta...hmmm det står mellan dom här fyra. Bilder hämtat från apple och det är där jag kommer beställa min (man kan där få sitt namn graverat) 

svart som synden...silverred is hot!Pinklady

pallade inte trycket...

Våra kompisar har åkt hem och jag och mannen ligger nu i varsin soffa. Sedan ca en kvart är det bara jag som är vaken :)
 Mannen tog med sig en mjölkchoklad innan han somnade  och nyss tog jag mig minsann nbit. Jag var lixsom tvungen, den roooopade efter mig, ät mig ät mig och tjaaa då var jag ju tvungen att äta lite :) Gott var det oxå minsann!

ät mig ät mig
Jag fattar inte att nått så onyttigt kan vara så gott, det måste ju vara meningen att vi ska äta det??

Me like, va tänkte jag på och med lite omsorg kan det bli bra...

Jag brukar lyssna på mixmegapol ibland när det är någon tjej, tror hon heter Linda brukar välja personer som är aktuella på tv som hon vill ligga med, gifta sig med eller döda(!!). Detta upprepar hon varje dag.
Själv tänkte jag ha en lista i varje rum som jag kallar, Me like, vad tänkte jag och med lite omsorg kan det bli bra :-)
Här kommer mina 3 objekt från mitt dressingroom...

gardin med anor från 70-taletBättre begagnad sminkhörnaLite krokar här vore nice...

älsklingsgardin från 70-talet som hängde hemma i vårt hus när jag växte upp, sminkhörna?? vad tänkte jag på....nästan aldrig använd så meningslöst!!! och till sist ful liten vägg där det hänger sladdar eftersom vi har lampor på andra sidan väggen. Här ska krokar upp så vi kan hänga våra morgonrockar :)

laddar för melodifestivalen...

Vi lixsom typ mååånga andra svenskar laddar för fullt inför melodifestivalen. Joggingturen gick super och sköljdes ner med en halv pizza. :)
Nu väntar vi på två kompisar och deras små söta tvilligar som ska göra oss sällskap framför tv:n. Jag har precis rört ihop lite chokladpudding så vi har nått gått när det blir dax.
Tror jag hejar på Caroline af Ugglas, Alcazar eller Måns...eller iofs EMD var rätt okej oxå... :)  

Veckans långpass...

Var tvungen att åka till Ikea en sväng oxå :) Så nu har jag införskaffat en styck kartbok till min systerdotter och så en svart filt och en krok till vovven (bilder har funnits i tidigare inlägg).
Nu är det dax för veckans långrunda, vecka 10 som jag är inne i nu på mitt löparschema säger att idag är det 48 minuters jogging, eller det står 3x16, med max 5 minuters rask promenad emellan varje 16-minuters period. Men det är nästan jobbigare och gå i mitten än att springa hela tiden...vi får väl se hur det går....


klarade mig undan billigt....

Nyss hemkommen från en liten shoppingtur. Det blev en ganska billig tur. Hittade mest lite småplock och lite blommor som ju lixsom var mitt mål med denna lilla tur. Här är lite som fick följa med hem...

Ett hjärta av stenBlaskorParty Party :)


Välkommen hem till mig...

Samtidigt som jag lyssnade på melodikrysset (vilket jag inte lyckades lösa helt, trots hjälp från google) så plockade jag lite i mitt dressingroom. Så här blev resultatet...det är inte perfekt...men I like it.
Största problemet är väl att det inte alltid är så här välstädat, min man säger att jag är slarvig som få, och han har nog tyvärr lite rätt i det.

        Stora klädväggen

        Fönster mot världen

        ett annat håll


börjar jag bli tant??

Jag vet inte riktigt när det hände, men jag tror jag håller på att bli tant. Sitter vid köksbordet och vänta på....melodikrysset!
Frukost åt jag redan för ett par timmar sedan. I fönstret håller jag på att driva upp mårbacka pelagonier och blev lite lessen idag när jag insåg att en inte skulle klara sig utan jag fick kasta den.
Mina första tanka idag var inte på hur mycket jag längtade till kvällens fest utan att jag måste ju plocka ut fläskfilén i frysen ganska tidigt så den tinar till middagen ikväll...

Alltså det här är konstigt. Vad hände med den tiden då det första man tänkte på när man vaknade på lördagen var, vad ska jag ha på mig ikväll, vart ska vi gå och vilka ska följa med?
Jag vet inte riktiskt när det svängde, när blev jag tant?
Missförstå mig inte för jag gillar att jag går mot tantstadiet. Jag tycker om att jag uppskattar en ny vaxduk, att jag skyndar mig hem för att inte missa På spåret, eller det faktum att jag ibland smyger ner en Allers i kundvagnen på Maxi för att det verkar vara roliga recept. :)

                                   


en svensk favorit....

är ju vårt blågula företag Ikea. Dom har faktikst en hel del fina grejer till våra små husdjur (hund/katt)
OCH allt är nu i stort sett klart för valpen. Jag har fått ledigt från jobbet (kommer jobba hemifrån), har hittat en liten valp som jag ska träffa nästa helg så det känns superspännande :)
Det här är några grejer som jag tänkte köpa med en gång

Filt 59 kr IkeaKrok till koppel 19 kr, IkeaMat/vattenskål 49 kr, Ikea

snyggt från danmark

Våra kära vänner danskarna är ju otroligt bra på design, ja jag skulle nog påstå att dom slår oss svenskar :)
här kommer 2 nyheter från eva solo respektive stelton...måste säga att salladsslungan tycker jag är supersnygg, onödig kanske..men riktigt fin design. Fruktskålen från stelton tycker jag inte är riktigt lika snygg, MEN den vinner på att man kan använda stelton brödkorg i den och det tyckte jag var praktiskt för dom har ju en tendens och säcka ihop om man inte fyller dom ordentligt....

Stelton 775 kr, bild från rum21.sesalladsslunga eva solo 439 kr, danskdesign.nu

Snart matdax

Mörkret sänker sig utanför fönstret och jag sitter vid köksbordet och filurar. Mannen pratar i telfon OCH stryker samtidigt, vilket jag tycker verkar vara en ganska farlig kompination (iallfall för hans skjorta).
Vi ska snart ge oss iväg. Vi ska träffa några vänner på en restaurang (läs pizzeria) och äta lite gott. Det blir nog ingen sen kväll för både jag och mannen är ganska trötta.

Snart ska det läggas golv!

Nu ska vi köpa golv. Det blir hederligt furugolv som ska målas vitt och sen lackas. 50 kvadratmeter går det åt till vardagsrummet, så inom några veckor hoppas jag mannen har hunnit lägga det....fast jag tvivlar.
Han har sen i början på februari ett eget byggföretag ihop med några kompisar så det är väääääääääääääldigt mycket jobb och vääääääääääääääldigt lite hemmatid :(    

ska bli vitt och lackat


En snygg sak.

dolmen väckarklocka, pid.se

Dom här veckarklockorna från pid.se var ju bara för snygga tyckte jag. Skulle lätt kunna tänka mig att ha en vit sådan på mitt nattduksbord. Fast jag tror tyvärr bara dom fanns i mörkbrunt på pid.

Skönt att komma hem.

Idag har jag suttit i olika möte hela förmiddagen, från dess jag kom till jobbet ändra fram tills lunch, i samma rum, fast med olika männisor. Ganska jobbigt. Har ett par möte till i efermiddag så eftersom det är ganska så synd om mig så beslöt jag mig för att köra hem under lunchen och hämta en pepsi max och liiiiiiite godis som jag ska knapra på innan det är dax för möte igen...ibland måste man ju få synda :-)

Usch vilken utsikt!!

Fy idag är det verkligen trist väder ute. Efter att ha snöat hela kvällen igår så ska det nu töa bort, såååå meningslöst. Jammen jag menar  ska det ändå snöa så kunde det väl få legat kvar över helgen så alla barn hade kunnat få åka lite pulka och annat och ha kul. Men nähä, och fredagen den 13:de är det oxå...usch då....bättre start på dagen kunde man ju haft.

Del av Altanen när den ser som tristast ut...

Vit lampmix från Ikea

Strax före sängdax kommer här en liten vit lampmix från Ikea. Jag har lovat mig själv att inte göra mitt nya vardagsrum till ett "Ikearum" så tänker INTE köpa några av dessa....fast jag skulle kunna tänka mig det :-)

Lite vita lampor från Ikea


Ett gammalt slitet vardagsrum som har gjort sitt...

Våra möbler i vårt vardagsrum har verkligen gjort sig förtjänta av att få vila på tippen, eller någon annanstans :)
Dom har hängt med länge och varit trofasta men nu är det dax att våra vägar skiljes åt. INGET ska vara kvar...bort bort bort ska det...såååå himla skönt!
Renoveringen börjar snart så jag tänkte det kunde va kul och se före...och sen efter, förhoppningsvis kommer det ju bli lite snyggare :)

vy från trappanEn alldeles för dyr korgstol som vi aldrig använder...tulpaner och en ganska nyköpt ljusstake som jag gillar skarpt


Tja korgstolen förresten, den är ganska ny och var alldeles för dyr för att slängas, men den ska flyttas till ett annat rum.

Sen får nog oxå tomelilla fotöljen vara kvar hemma. Jag fantiserar om att en vacker dag sitta och amma i denna fotölj :)


meningslös fotöljgrupp som numer är såldVåra älskade tomelilla soffor som är ganska fula och utslitna men ack så skönavy från andra änden av vardagsrummet in mot vårt gästrum och hmm låt oss kalla det skräprum :)


Kuddar att förgylla nya soffan med...

Vår nya soffa kommer nästa vecka ringde dom och sa idag. Jag tror att denna kudde från Neon living ska få pryda soffan tillsammans med den ljusrosa Ektorp kudden från Ikea som jag redan är ägare till.

Neon living 549 kr, danskdesign.nuEktorp kudde 199 kr, Ikea

Ja se det snöar....

men inte tusan är det roligt!!!! Det har snöat hela kvällen och det känns lite trist att det lixsom ha blivit vinter igen...Jag trodde våren var på väg!! Men några bakslag brukar det väl kanske va innan våren kommer :)
En liten del av mig vill ta på mig en overall, tjocka vinterskor och ge mig ut och göra snöänglar och bara mysa omkring i snön...fast jag har ingen overall och jag är ju ganska så gammal så det kan va lite pinsamt....så jag tror jag fortsätter att ligga här i soffan och slötitta på Medium.

Hunden....

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/588143/spttanjanssons-vandring-genom-livet?claim=f2n8eprhy5y">Följ min blogg med bloglovin</a>


Är en liten svart labrador. :) 

Bildbevis...

Jag har hittat en valp :-)    Fick igår bilder från den Kennel där jag tänker köpa. Nu återstår det för mig bara att
reda ut allt på jobbet så jag får ledigt/jobba hemifrån. Om allt går som det är tänkt kommer jag tillbringa hela april
hemma med en valp!  Såååååååååååååå kul  (och förmodligen jobbigt som tusan)
Bilder kommer senare när allt är klart :)

I den här kanske man trivs?

Min älsklingsyster (och för övrigt ända syster, eller syskon överhuvudtaget) sågade FATBOY till hunden.

Halkade in på  http://www.roombysofie.blogspot.comoch där fann jag den här snygga "korgen" som är gjord av gamla
bildäck. Den tyckte jag minsann var skitsnygg och den skulle oxå passa in här hemma.

Hundkorg gjort av gammalt bildäck :)  599 kr från www.gemenskapgron.se

Lampor till vardagsrummet?

Jag har ju köpt 3 stycken Maskros från Ikea som jag ska ha i taket på vardagsrummet.
Men jag behöver ju oxå någon bordslampa, eller två till och med. Här kommer ett par som jag tycker är
jättefina. Den vita vinner på att den har rätt höjd och bättre pris, den gråa tycker jag kanske är liiite snyggare men lite väl låg och snäppet dyrare.
Min man gillar även den gråa så det är ju oxå ett plus. Han har iofs inte sett den vita men jag tror inte den kommer falla honom i smaken. Vi har INTE samma smak när det gäller lampor, jag har bra, han har dålig ;)

Cosy gray (Muuto) 2350 kr från pid.seMr Di 1980 kr, från pid.seMaskros ca 800  från IKEA

Om jag tittar åt andra hållet...

Så ser jag sovrumsfönsterna...Gillar mina nya ljusstakar som jag köpte på hmmm Em möbler tror jag det var.
Det var ju hela två veckor sen snart jag köpte dom så det är ju klart jag inte kommer ihåg var det var. Jag börjar bli en gammal glömsk tant!!  :)

Det är så fult med svart gardinstång! Jag har på min att göra lista att fixa en ny men det har inte blivit av......och om jag känner mig rätt så kan den nog bli kvar ett tag till....





Förvisad till sovrummet...

Ännu en kväll har man blivit förvisad till sovrummet. Mannen och några av hans kompisar har occuperat tv-rummet. Champions league=jag förlorar makten över fjärrkontrollen.
Men jag har det ganska bra här nere i sovrummet. Sitter och slötittar på tv, surfar och funderar på hundnamn alltihop i en härlig mix.
Den här vyn har jag snett åt höger, det som skymtar är vårt dressingroom.


men lätta steg.

Har precis kommit tillbaks från dagens löparrunda. Onsdagar innebär lite mer tempo och idag var det dax för "fartlek".
Vilket innebär lätt uppvärmning, jogging 10 minuter, och sen 15 intervallträning, och så nerjogging. Detta gjorde jag med små lätta steg, ja man kan säga att jag for fram som en pil mellan lykstolparna.  :)
Eller var det så att jag under mina 15 minuter intervallträning flåsade på tämligen tunga fötter fram mellan lykstolparna och en hög risk för skada blandade sig med en väldigt stor risk för att mina grannar ska tro att jag är helt knäpp :)
Fast kul var det iallfall, jag älskar att springa!!

Asics Gel Kayano 15, 1799 kr stadium

Faktiskt himla fin...

Jag har hittat en liten hundvalp som behöver ett hem. Nästa helg när jag hälsar på min syster ska jag åka och titta och sen kan jag ev hämta hem honom veckan efter. Så det går undan i svängarna :)
Allt är ju ännu inte hundra eftersom jag måste helt få ok från jobbet att jag kan vara hemma, hoppas verkligen inte det stöper på det.

Ett Fatboy till hunden kanske...dom är ju rätt coola, men dom borde ju ge ifrån sig ganska mycket väsen när hunden bökar omkring?  Och....är dom sköna för en hund?
Ja jag vet inte jag får väl fråga valpen innan jag köper en :)
En grå eller svart skulle iallfall passa bra in, fast eftersom hunden är svart kanske svart blir lite trist!

Fatboy Large mörkgrå ca 1500 kr

En härlig morgon..

Idag ser det ut att bli en riktigt fin dag. Solen skiner från en blå himmel och inne på kökbordet blommar mina påskliljor för fullt. Idag fortsätter jakten på valp. Jag har hittat ett par som är leveransklara i slutet på april men helt skulle jag vilja ha en någon/några veckor tidigare. Vi får se va som händer, spännande är det iallfall :-)


Årets första påskliljor...våren är på väg!!

snart kommer den.....

Vår nya soffa :)    En precis sån här har vi beställt FAST vi har även köpt en schäslong påbyggnadsdel så den blir lite större och annorlunda än på bilden...

18995 kr Ikea

Textilmix...

Lite härlig textil från Marimekko. Lite mycket färg för att det ska passa in i mitt hem, iallfall när det gäller tygerna,  men do är vackra att se på!



bilder från designonline

Sååå himla glad

Pratade med min chef idag och han ger mig tjänstledigt så nu är det fritt fram att skaffa hund. Jag kan förmodligen
jobba halvtid hemifrån så det blir nog helt perfekt. :-)
Nu ska jag bara hitta en valp oxå..... :)
Fast först ska jag till gymmet och träna lite.....SEN ska jag leta valp så det står härliga till!

Söta små brickor

Dessa söta små brickor finns att införskaffa på IKEA. Dom tillhör vår/sommar kollektionen. Jag har köpt några rosa och tänkte dom kunde vara perfekt att ha som underläg när man sitter ute på altanen i sommar med ett glas kallt saft och en kanelbulle  :-)

Smörgåsbricka Solig 25 kr  IKEA

Nått att luta sig tillbaka i...

Det här är ju en gigantisk hängmatta. Det är inte den snyggaste hängmattan jag skådat, ej heller den billigaste.
Men materialet måste ju vara väldigt tåligt, och det faktum att man kan vara fler och mysa i den gör att den faktiskt står på min önskelista.

Fatboy hängmatta 4599 kr, här från Hultens.se


Duktig flicka....

Nu har jag varit en duktig flicka. Både ringt ICA och bett om ett nytt kort till mannen och så har jag ringt till Folksam och fixat lite försäkringsgrejer. Tråkigt men nödvändigt. Kollade tex upp lite vad det kostar att försäkra en vovve för äntligen har vi bestämt oss för att skaffa hund. Nu är bara frågan när det kan bli, allt beror på när jag kan få vara ledig från jobbet....
En sån här sötnos vill vi ha!

Bedårande labrador

Gult är inte fult

Jag tycker gult är en ganska trevlig färg och ha som en liten accentfärg. Min man känner dock att han måste fundera lite till innan vi kan ta in för mycket av denna färg i huset. Han tycker det känns lite mycket geting  :-)
Men i vilket fall som helst så finns det en hel del fina grejer som är gula, här kommer lite smakprov!


Gul Diskmaskin Lampa 1699 frapp.seKudde Ilva 339 krKlädhängare HAY 1500 här furnish.sePappelina matta Vera, från 740 kr, forr.nuKudde Ilva 399 krSkål 195 kr, Bolia.comTvättpåse 149, Laredoute.se

Dax för lunch...

Nu tyckte jag det var dax för lunch. Stack och handlade lite mat och nu sitter jag är och spisar :)
Här kommer en liten bild på kuddfodral från H&M Home. Me like! (även ifall dom är lite skrynkliga men det kan
ju inte H&M hållas ansvariga för)     :-)

Örngott från H&M


Husarrest....

Jag har fått husarrest av min chef idag. Om vi har varit i kontakt med någon som har vinterkräksjukan så får vi inte komma till jobbet utan får snällt jobba hemma. Och min man var hos kompisar i helgen som kräktes hej vilt (alltså inte just då han var där, utan innan och efter) :)
Så nu ska jag hämta min dator på jobbet och idag blir det alltså jobb här hemifrån, trist. Fast jag hade på min att göra lista idag att läsa igenom



Ny stege

Min man har tillverkat en stege till oss som vi ska ha i sovrummet och hänga kläder ut. Än så länge har den inte fått någon målafärg men det ska försöka fixa till så snart som möjligt. Nu står den i hörnan i vårt sovrum just nu intryckt bland kuddar och en tygtvättpåse från H&M Home

Stegen omålad i hörnan i ett lite kaotiskt sovrum

Lite smått och gott

Ellos är en såndär site där jag tycker man ibland kan hitta lite pärlor både bland inredning och även ibland kläderna...Här kommer lite småstuff som jag tycker om (framförallt kakburkarna)

Vita skålar 159 krKakburk 159 (finns även i turkos) Leveranstid rosa 25 aprilKökshandduk Cecilia 79 kr (dock ej leveranstid från i juni)


gammal blogg

Här kan man (om man är intresserad) läsa min gamla blogg.....

Ny på blogga.se

Jag har bloggat lite innan på bloggagratis.se men har nu bestämt mig för att gå över till blogga.se.
Så här är jag då :-)
Kommer väl att skriva lite paralellt till att börja med och sidan kommer säkert att förändras för jag håller
för fullt på och lära mig hur blogga.se fungera (har tex försökt göra en snygg header i typ 3 veckor nu och har ännu inte lyckats)  ....men skam den som ger sig :)
Hoppas ni vill titta in här då och då och lämna gärna ett avstamp :-)


RSS 2.0