Nya IKEA 2

Hej igen!
 
Jo det var ju det här med IKEA :)  Igår fick varuhuset besök av mig och Elsa. Vi var där tillsammans med svägerskan Martina och kusin Hannah. Passade på att fota lite till så här kommer några mer godsaker!
 
Här är 3 finingar. Bordet är en klassiker som väckts till liv tillfälligt. Om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att bordet och Stolen (i den här klädseln) bara finns i X antal (om det var 500) och bara säljs i Älmhult. Bordet är superfint, tror det kostade 495kr. Tyvärr finns det ingenstans här hemma det passar in. Fotöljen är jätteskön och den skulle gärna få plats här hemma någonstanns. Mattan tycker jag oxå är jättefin.
 
 
 
Här nedan är det egentligen tapeten jag tyckte var superläcker. Kanske inte att ha i ett helt rum, men som fondvägg eller som tavla. Skulle passa fint i vardagsrummet i små ramar. Tål att tänka på :)
 
 
Kuddfodral i mängder, de flesta helt i min smak!
 
Det här lilla "huset" är inte till salu, men gillade formen och storleken och tänkte visa det för maken och se ifall han kan göra nått liknande till kidsens rum. Vi behöver mer förvaring!!!
 
 
Klart finast dock på hela varuhuset var den här lilla tjejen. Är kanske lite jävlig men ändå :)
 
 
Nu dax för frukost!
 
Kram Kram
 
 
 
 
 
 
 

Nya IKEA

Hej!
 
Vi i Älmhult kan ju nu äntligen skryta med att vi har världens modernaste IKEA varuhus. Dessutom med bredast sortiment! Det är ju självklart så det ska vara  :-)
Huset är verkligen superfint. Alla som bor i närheten, eller lite längre bort borde verkligen ta sig ett besök till det stora varuhuset. Själv har jag redan varit där 2 gånger, och imorgon blir det nog en tripp igen :)
 
Sist jag var där fotade jag lite på saker jag gillade lite extra!
 
 
Lampan VÄSTER är riktigt riktigt snygg, i rätt miljö!
 
 
 
I den här avdelningen var det fullt med härliga saker som presentpapper, snören, gem, post it lappar etc etc...hur kul som helst tyckte jag och massor av bra småsaker att köpa till tex mina syskonbarn som gillar småsaker :)
 
 
Hade ett par bilder till men dom får jag av någon anledning inte över från telefonen så vi får nöja oss med det här :)
 
~~~~~~~~
 
Annars är det full rulle här hemma. Barnen far omkring som 2 yrväder och ska mest stå dagarna i ända.
Här ett par bilder på gårdagens soffhäng :)
 
 
Elsa fisan
 
 
Harry bus
 
~~~~~~~~
 
Dax att slöa lite i soffan
 
kram Kram

Mer jul...

Hhihi...alltså det är ju lite tidigt med julgrejer ännu men har man börjat kika så kan man ju inte SLUTA!!    :)
ns så mycket fint!
 
På inreda.com såg jag de här söta kulorna från rice. ALltså tycker egentligen inte dom är så himla juliga...dom skulle aldrig få hänga i min julgran..men i kidsens rum skulle dom ju faktiskt vara rätt så söta :)
 
bilder från inreda.com
 
~~~~~~
 
Här hemma råder ett lätt kaos. Syster yster med familj på besök och det är såklart jättehärligt! Harry stackarns har varit hos doktorn i dag och fått lite salva utskriven, han har svinkoppor :(  Han har ett sår under nästan som blivit superfult och han har en "koppa" till på kinden. Så idag fick han lite salva utskriven. Hoppas de försvinner. Den han fick först för drygt en vecka sen är borta och Elsa har inte fått något som tur väl är! Hans mamma tycker även lite synd om sig sjävl eftersom kopporn innebär att vi inte kan besöka öppna förskolan eller kyrkis!!
 
Natti Natti
 

Ränder...

Innan jag fick barn var jag inte sådär jätteförtjust i Polarn o Pyret. Men det är jag nu :)
Inte alla deras kläder såklart, framför allt gillar jag deras ranidag grejer..och framför allt "långkalsongerna".
Har alltid gillat lite mer tajta byxor på kidsen än vida och pops tycker jag är kanon!  Igår var jag i Växjö och hade tänkt köpa dessa randiga nyheter till Harry.
 
 
Och såklart  blev jag lite sur när de inte ännu hade anlänt till butiken i Växjö. Men men...ska till Växjö nästa vecka då vi ska till farbror doktorn med Harry och då hoppas jag dom ska vara på plats :)
 
Hos doktorn ska vi "bara" kolla upp Harrys mage lite, om han ev är allergisk mot något eftersom han varit väldigt lös i magen länge..och vikten har stått lite still ibland. Skönt att dom kollar upp det så vi vet om det är nått vi inte ska ge honom, tror iofs inte det eftersom han är lite bättre i magen nu, men det är ju lika bra att kolla upp det så behöver vi inte fundera mer på det sen!
 
Nu dax för att röja lite i köket!
 
Kram Kram

Fönsterdekoration...

När jag var ute och gick häromdagen var jag tvungen att fota vår "fina" fönsterdekoration
 
 
Sådär snyggt med ett röd/gult tält i mitt tämligen vit/svarta vardagsrum :)  Men det är så det är insåg man ganska snabbt när man fick kids...att färgklickar i ALLA kulörer och huller om buller kommer flytta hem och stanna ett låååååångt tag. Men vet ni lika glad är jag för det (nästan iallfall) :--)
 
 
Nu ska jag snart bylta på kidsen och stoppa ner dom i vagnen för dagens första tur! Milo måste
få uträtta sina behov och barnen ska sova...Lääääääääänge hoppas jag för dom vaknade 5 idag...busar!
 
Kram Kram

RSS 2.0