8 månader

Hej Vänner!
Igår fyllde mina små guldklimpar (som min 93-åriga farmor kallar dom) 8 månader. Dom växer så det knakar!
Storebror Hary är numer 68 cm lång och väger 7350 g. Elsa är 66,5 och väger 7300. Dom är väl inga jättar direkt, men vi tycker såklart att dom växer så man knappt hinner med. Vad tog våra små bebisar vägen??
Så här såg dom ut för 8 månader sen.
Och så här såg dom ut i går på sin 8 månaders dag.
~~~~~~
Inredningmässigt händer det ingenting här hemma. Det hinns helt enkelt inte med. Barnens rum måste vi snart ta tag i, det blir kanske på semestern. Har spraymålat en lampfot gul och funderar på denna skärmen till.
Jag håller även på att göra lite wallies. tänkte ev göra en liten djurparad. Hmmm det kanske jag har sagt förr?
Har dock iallfall inte kommit så långt.
Har en hel del kvar att göra. Får se när jag får lust :)
~~~~~~
Övrigt så verkar det som att jag har klarat min kurs i Knowledge Management. Har en grön bock efter alla inlämngsuppgifter :)   Så nu tar jag sommarlov och i höst blir det inge plugg. Lär ha fullt upp ändå :)
Nu ska jag slökolla på fotboll, äta godis och dricka en kall öl till.

Kram Kram

Grattis Sverige!

Hej Vänner!
Idag har Kidsen firat sin allra första Nationaldag. För att visa hur mycket dom uppskattar vårt fina land tjatade dom på att få klä sig i gult och blått. Och såklart fick dom det :) Elsas klänning är en storlek för stor men det fick gå ändå :-)
~~~~~~
Jag har fortfarande inte köpt någon hylla till barnens rum. Jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha!
Nu har jag spanat in dessa från Ferm living, som ju nästan bara gör ursnygga saker!
Bild Frapp
Dom är ursnygga som dom är. Fast de passar inte alls in i barnens rum. Min tanke var att Macke gör likadana i mdf, måla dom vita och ha olika färge på "ryggen". Kan ju inte vara så jäkla svårt att sno ihop. Får nog försöka sälja in den ideén :)
~~~~~~~
Nä dax att släcka ner för idag. Mina fantastiska barn tycker inte att mamma behöver sova så himla mycke på nätterna, näää de vaknar och piper och vill ha mat och allt möjligt...Tänk jag minns de månader (mellan 3-6) som jag oftast fick sova mellan 22-07 eller tom längre! Men det var då det..nu är det nya tider!
Kram Kram

Irritation!!!

Smäll inte av nu när det kommer 2 inlägg på samma dag :-)

Men alltså visst är det irriterande när man har bestämt sig för att köpa nått snyggt man sen, och sen när man ska klicka hem det så finns det inte i rätt färg!! Blir såååå arg!
Hade bestämt mig för att beställa dessa små boklister..2 stycken gula att ha i kidsens rum.
Men näää givetvis fanns bara svart och vitt. Blääää så sur jag blev :/
~~~~~~
Dock verkar dessa 2 söta nyheter fortfarande finnas. Hade jag haft lite pengar som låg och skvalpade så hade jag köpt 2 filtar...men det har jag inte, hårt liv att vara föräldraledig :-)
andra nyheten var dessa små barnvagnshängen...ursöta...gillar virkat :)
Men näää, nu måste jag sova tror jag. Mina barn vaknar ju numer på natten och vill ha mat dom rackarna!
Kram Kram

Ny butik i Älmhult!

Hej Alla
Tänkte försöka mig på ett litet inlägg, vi får se hur det går. Harry Hulligan kör omkring i sin gåstol och Elsa ligger på lekmattan och pratar med en kudde. :-)
Jo vet ni det har ju faktikst öppnat en ny inredningsbutik i Älmhult. Den finns visserligen inte fysiskt i älmhult utan på nätet, men vi Älmhultsbor kan hämta grejerna här. Butiken heter Brogatan och drivs av svägerskorna Lena och Linda. Lena är min gamla barndomskamrat, hmm eller tonårskamrat rättare sagt, Meeeeeeeeen berättelser från vår tonår ska vi nog lämna därhän :-)
Om ni inte varit inne och kikat på sidan innan så gör det nu. Själv får jag lust att köpa ett litet torm med lummig fin trädgård och fylla både huset och trädgården med fynd därifrån. :-)
Här kommer några av mina favoriter!
Den här kastrullen är ju helt ljuvlig..man vill nästan äta upp den :-)
Det var mina favoriter, kika in på brogatan och leta upp era :-)
Okej...nu är klockan 21:26 och det är ju då typ nästan 12 timmar sen jag började skriva det här inlägget....så blir det ibland :-)
Har en tuff vecka framför mig, ska försöka låta bli att dricka oboy :--)  är värsta missbrukaren så nu har jag bestämt att jag ska försöka låta bli att dricka på vardagarna, precis som jag gjort med coca-cola :)
Wish me good luck! Förstår inte hur jag ska överleva när jag inte får min oboy kick på morgonen!! HUA!
Kram Kram

RSS 2.0