Nytt från pappelina

Jag är ett stort fan av pappelina. Deras mattor är både snygga och praktiska. Visst dom är lite dyra men det kan det vara värt. Här är några snygga nyheter som jag kollade in på designonline
Den randiga heter Jon och den rutiga Alice :-)   Finns i olika storleka men långsmala. Finns även i några andra färger än de jag visar!





Vita vaser x 3

Kikade in på Ilvas hemsida och hittade några vaser som jag tyckte var lite roliga...
Dom tre översta kostar bara 149 kr medans den lite mer udda sist kostar 1199 vilket jag helt klart inte tycker
den är värd  :-)









Spana in...

Drinkbordet :---)  Fast gaaaanska mycket att välja på. Det blandades drinkar hej vilt igår och var en riktigt kul kväll med en massa roliga brudar :)  Tack T för festen!
Tyvärr blir det inga bilder från igår eftersom jag inte vill lägga ut folk på bloggen som inte sagt okej till det.











Fotobok

Dom flesta av er har kanske redan upptäckt att om man är bloggare kan man få en gratis fotobok från fujifilm och
det tackar men ju inte nej till.
Kollade lite på deras sida och det verkar jättesmidigt.

Man laddar hem ett program och väljer sedan ut vilka bilder man ska ha, sen kan man beskära bilder och lägga till efftekter med mera. Sen när man är klart så är det är det bara att beställa boken och så vips har man den hemma inom ett par veckor.

Priset är faktiskt helt okej med tanke på att man slipper pilla och dona hemma med att sätta in bilder i album vilket typ aaaaaldrig händer!


Drinkar och tjejparty!

Ikväll ska jag hem till en kompis på tjejfest. TYdligen är vi ca 30 stycken som ska dit :--)  Alla ska ta med sig drinkblandning (ej spriten) som ska räcka till 10 personer. Jag är inte så mycket för drinkar utan dricker helst öl men jag ska ta med mig en flaska licor 43, mellanmjölk och grenadin.

Gör så här:

Häl is i ett glas. FYll på med 4-6 cl licor 43 och fyll sedan upp med iskall mjölk. För att göra det hela lite mer tjejigt så häll i en skvätt grenadin så får du en härligt god rosa drink :---)  (obs! för dig som gillar lite starkare drinkar, byt ut någon cl licor 43 mot vodka).
Supergott!

                                

En bra produkt!

En god morgon har det varit...sov till halv åtta och sen gick jag och mannen en runda med Milo som nu oxå är nyduschad och ligger och sover i sitt favoritrum, tvättstugan :-)

Jag tänkte tipsa om en helt annan sak än inredning, en ansiktskräm som är helt ljuvlig. En av min svägerska är hudterapeut och det är väldigt trevligt, ska förresten dit på tisdag och få ansiktsbehandling :)  Nåväl hon tipsade mig om en ansiktskräm(natt) som hon själv använder och jag fick den i julklapp av min man och den är faktikst helt ljuvlig.
Jag är jätteslarvig med att använda krämer och sånt men när man smörjer in den här i ansiktet så njuter man faktiskt. Det låter kanske knäppt men så är det, den är jätteskön, går lätt att smörja in plus att den luktar ljuvligt. Den är hyffsat dyr, ca 600 kr tror jag men den är fanken värt varenda öre. I love it!!  Här står den i min lilla hylla i badrummet.

Finns risk att den snart får sällskap av någon kompis för min lilla svägerska sa att hon skulle lura på mig nya produkter på tisdag och jag behöver faktikst en dagkräm + en rengöringskräm :-)

           

Trött och hungrig...

Fredagskväll och jag har precis kommit hem efter ett lagom svettigt spinningpass. Jag är trött och hungrig men har ingen lust att ställa mig och laga mat! Visserligen ska jag bara äta sallad och en kyckligfile så det tar typ ingen tid alls, men jag tänkte laga nått annat till min kära man som är och spelar fotboll...Milo har jag mutat med ett ben så han ligger intryckt i en hörna livrädd att någon ska ta hans kära ben ifrån honom :--)


Nya bilder från badrummet...

Har ju lovat att visa lite fler bilder från badrummet och här kommer så några. Ni får ursäkta kvaliten men ljuset är inte det bästa där inne...Här ser ni iallfall hur det blev vid våra handfat. Jag har fått äran att få tilldelat handfatet vid fönstret och det är ju mycket ljusare än mannens mörka hörna :-)   Lite lamellgardiner ska nog sättas upp som skydd så man inte behöver visa rumpan om det är någon som befinner sig på våran lilla altan(som skymtas på någon av bilderna).

Ni får ursäkta att det inte är "blogg-stylat" men jag har faktikst inte köpt någonting som ska ha i badrummet  ännu. Vi åker ju till Italien om 2 veckor och OM det är fult väder någon dag vill jag åka till Milano och spana lite inredning så därför vill jag inte handla nått innan dess.

 

Tävling - pappelinamatta

Dax för ett tips om en liten tävling igen....den här gången är det bloggen skönt hemma som lottar ut en liten pappelinamatta.
Det kan alltid behövas :)

     

Så här såg det ut inuti..

kartongen från Panduro som kom igår. Jorrå ser ni....ska minsann försöka mig på att göra egna disktrasor :-)
Det efter att ha blivit inspirerad av Jenny som har gjort jättefina egna...Nu kommer ju mina inte kunna bli lika vackra då jag inte besitter någon form av pysselådra men det ska bli kul iallfall :--)
Loooovar ni kommer få se resultatet (kanske)  :-)

Nu ska jag och mannen iväg, dax för två timmar tennis. Vet dock inte hur det kommer att jag är jättestel i framsida lår, blev inte bättre av att jag stod på crosstrainern imorse men det är grymt skönt att börja dagen med lite svettning :-)

på återseende!

      

Det kom ett paket...

...från Panduro idag, jag ska försöka pyssla lite....vi får väl se hur DET går :--)


Nu fick sommarvaxduken åka fram...

Lite sent men pga badrumsrenovering och att huset och framför allt köket har varit full med massa bråte så har jag inte velat lägga på och försöra årets sommar vaxduk. Men häromdagen la jag på den för jag måste ju använda den lite. TYcker den är härlig men inser att jag har lite mycket mönster i köket just nu...nåväl, snart är det höst och då blir nog köket mest svart/vitt igen...men än så länge får det vara lite färg! :--)

Mannen får krupp på mig för jag springer och lägger underlägg vid honom hela tiden för jag inte vill han ska spilla....en rätt dyr duk och jag vill den ska hålla till nästa sommar oxå nu när ja ginte hunnit använda den så mycket.   :-)

   

     

  Välfyllda fruktfat är ett måste i var mans/kvinnas kök!!

 

Svarpepparn huserar numer i en svart Marimekkoskål version small...

       

Vid senaste Västeråsbesöket inhandlades den här söta blomman.
Utanför Västerås ligger ett ställe som heter Åsby som är ett helt ljuvligt ställe,
ett kombinerat handelsträdgård/blomsteraffär/inredningsbutik/Café
Utanför finns där även lite djur som barnen få klappa och där finns en butik
som säljer chark och lite andra delikatesser...VÄL värt ett besök. Jag åker nästan
alltid dit när vi är hos syster yster.



Nu ska jag småglutta på Miss Marple och laga mat till mannen...själv åt jag en sallad för ett tag sen...
Tjingeling!

Aktiv dag..

Dåligt på bloggfronten idag oxå..men tid har inte funnits....
Direkt efter jobbet stack jag och mannen och spelade tennis...hem åt en banan och sen var jag och testade Afrodans och ja jäklar det var faktikst kul :-)
Jag trodde inte jag skulle gilla det. Har alltid varit lite pojkflicka sådär och gillar bollsporter eller jogging spinning. Dans har typ aldrig varit min grej eftersom jag har noll kordination...Men det funkade helt okej idag...det var lixsom lite mer wild and crazy dans över det hela. Så nu ska jag gå 10 gånger, ska bli kul kul...
Nu har jag kastat i mig lite sallad och ska ställ mig i duschen...packa ny väska för kvart i sju imorgon bitti ska jag och en jobbarkompis på spinning!  Imorgonkväll blir det nog vila och bara en promenad med Milo...vila är oxå en viktig del av träning brukar man ju säga och det kan nog stämma.....

Ha det bäst!

Me like Verner

Vet inte om jag sagt innan men jag tycker Verner Panton´s lampor är såååå himla snygga. Skulle nästan offra min vänstra lilltå för en :-)

Den ena är snyggare än den andra...här två varianter av flowerpot...varför måste dom vara så dyra...båda kostar över 3000. Okej om man ska ha en..men jag vill ha två!! HUA!

   

Bilderna från Danskdesign

Tävling - mössa

Den här mössorna/pannbanden är ju ursöta..skulle jag kunna vinna och ge till någon av alla småttingar jag känner :)

Gå in hos Karin och tävla ni oxå!

      

oj!

Ingen blogg sen i fredags..det var ovanligt för att vara mig. Har njutit av fint väder blandat med kräftskivor och grannfester och så massa motion och lite annat smått och gott.

Dagen började flitigt...steg upp 06 och avverkade 20 min på crosstrainern innan jobbet.
Jag ska se om det är möjligt att gå ner 6 kg på 2,5 veckor. Började i lördags kan man säga och har redan gått ner 1,5. Men det lär ju avta. Jag äter 1300 kcal om dagen och om jag har tränat hårt så kommer jag nog att äta lite extra...följer viktklubben på Aftonbladet vilket jag gillar och det har funkat för mig förr. Där "får" man dock inte gå ner mer än 1 kg per vecka men men.

Jaja, det var allt om det...på inredningsfronten och i badrummet då går det framåt...nu är handfat och sånt istallerat så nu kan man göra följande saker:

1. uträtta sina behov
2. ta ett bad eller en dusch i badkaret
3. tvätta sina händer och borsta sina tänder.

går fortfarande inte att sminka till sig och fixa håret och sånt för vi har inga speglar ännu.
Ska ta lite bilder sen men nu ska jag ta min lilla hund ut på en promenad/joggingtur.

På återseende!

Fredag, med lite jobb och mycket doktor...

Idag har jag nästan inte hunnit jobba alls. Har varit på två olika läkarbesök så mer än halva dagen gick åt till det.
Sen har jag besökt frissan och toppat mitt hår. Nu befinner jag mig hemma iförd träningskläder. Jag skall nu bege
mig upp på ovanvåningen och ha en rejäl omgång med crosstrainer. Sen byter jag om och tar med mig Milo på kräftskiva!
Mannen är och spelar fotboll och sluter upp senare. Ha en härlig fredagskväll!!

 

Ännu en tävling...

Ytterligare en tävling som jag gärna vinner...check in på fina bloggen proforma och vinn denne häftiga hylla från designonline. Den skulle passa perfekt i vårt sovrum!

          

Tävling - zinkhus

Dax för att länka till en tävling igen. Vill ni bli ägare till ett sött zinkhus...tävla då här hos Västbacken
  
                               

Mer bilder från badrummet

Här kommer lite fler bilder från badrummet....

    
     Här står handdukstorken från Westerbergs och väntar på att bli
     upphängd..

   
    
    
     Blandare i badkaret är på plats...

    
     Och toalettstolen från ifö är på plats...det där fula röret som går
     in i väggen måste jag komma på ett sätt att dölja för den stör mig
     väldans!


Mannen håller just nu på att montera badrumsmöblerna för fullt..imorgn kväll hoppas jag kunna visa lite bilder på det :)

    
    

Stockholm i bilder...

Stockholmsresan var som sagt trevlig och skön...här kommer lite minnen därifrån..

     
     Liljevalchs, vi hängde på låset klockan 11.00 i söndags...
     mindre än 1 timme var vi ute igen så det gick kvickt :)
  
          
           På söndagen smällde dom upp ett lååångt bokbord utmed
           drottninggatan vilket gjorde det väldigt trångt, fast ändå mysigt :-)

     
     
     Många många butiker fick besök av oss. Blandannat Bruka....dock gick vi
     alla därifrån tomhänta...men oj va mycket fint där fanns!

   
    På lördagskvällen var det Midnattsloppet på söder där vi bodde..det tog oss
    en evighet att ta oss hem till hotellet :)
    Jag och syrran konstaterade att vi nog måste satsa på att springa
    detta lopp nästa år, syrran hade planer för tjejmilen men det är
    ju mycket mesigare än detta tyckte vi :)
 
 

Första doppet....

..I badkaret görs just nu av min make! Såå himla skönt att vi kan duscha och bada hemma igen! Jag orkar inte duscha idag men imorgon ska jag träna så då blir det invigning. Vi vet ännu inte när vår dusch kommer att anlända men än så länge så får det funka att duscha i badkaret!

Jag är ganska nyss hemkommen från min bokklubb jag är med i. God fika och gott sällskap är ju alltid en trevlig kombination :) Att vi hade läst en urkass bok spelar mindre roll....

Nu ska jag hoppa i säng för jag är trött som en gnu. natti natti

Nytt på badrumsfronten...

Så har det hänt nått nytt i vårt badrum. JAJAMEN! När jag kom hem igår så berättade mannen att man nu minsann kan göra sina behov i toaletten här nere! Och minsann..det funka! Badrummet har blivit med toalettstol.....men det är oxå allt som fungerar. Förutom kranarna som oxå är fungerande..men eftersom vi inte har några handfat ännu så går dom ju inte och använda (det blev väldigt blött på golvet när jag testade dom innan idag i tron att dom inte var inkopplade) :--)

Mannen har lyft in badkaret på plats...imorgon kommer dom med rätt ben till dom och förhoppningsvis kommer muraren och kaklar in det inom kort. Men i vilket fall som helst så ska dom sätta din badkarsblandaren och sånt i morgon så imorgon kväll hoppas jag kunna ta en dusch i badkaret!! JIHAA...fast jag ska inte ropa hej ännu....det vågar jag nog inte...

       
        Vy från toalettstolen....

Home sweet Home

Sent i går kväll kom jag tillbaks till mitt lilla hem där mannen och vovven väntade. Borta bra men hemma bäst är ett väldigt bra uttryck. Jag har haft några superbra dagar men det är alltid lika skönt att komma hem och få sova i sin egen säng. Och så träffa mannen och Milo så klart. Milos reaktion var dock nååååågot mer fanatiskt än mannen eftersom jag kom hem precis när 100 meter finalen började. Okej jag tror väl kanske inte att han hade hoppat upp x-antal gånger och slickat mig i ansiktet och bitit mig i öronen och sprungit runt runt runt som en galning även ifall det inte hade varit den finalen :--)

Nä nu måste jag få i mig lite mat, ta Milo på en promenad och sen kanske det kan bli lite bilder inlagda på datorn :)

Good to be back :-)

Imorgon bär det av...

till El Stockholmo.....det ska bli kul för det var länge sen jag var i huvudstaden...
2 dagar full rulle har det varit här i Västerås...Idag har vi varit i Skultuna och badat och besökt deras fabriksförsäljning dom har där (Iitala blandannat), tyckte inte det var nått att hänga i julgranen..tyckte det var dyrt!
Jag har fakitskt inte köpt något till huset dom här två dagarna bara lite kläder till mig själv...och så har Milo fått en ny hund-godis burk :--)

Nu ligger jag här ute i syrrans garage (inte så farligt som det låter för det omgjort till extrarum) på en tjock tjock luftmadrass. Mamma har svikit mig och lagt sig i soffan för hon har ont i axeln...

                                  NU SOVA, I MORGON STOCKHOLM!!

snygg vit tapet efterlyses!

Utanför vår nya toa kommer det att bli en pyttehall, typ på 1,5 kvadrat och där skulle jag vilja ha en vit diskret tapet..den behöver inte vara kritvit utan det kan vara mönster i den men lixsom inte för mycket färg eller mönster eftersom den är så liten....ALLA tips mottages för jag tycker det är så svårt att hitta någon snygg tapet....


Snyggt från Menu

danskdesign.nu är en sida som får besök av mig ganska ofta. Kikade precis in en sväng och såg att det kommit lite snygga saker från menu....

   
SNyGG serveringsskål som bevarar värme ELLER kyla

        
Förvaringsburkar, finns i 2 olika storlekar...skriv själv vad du förvarar där i.

Strulet fortsätter.....men jag slipper ser det...

Framme i Västerås, en tämligen lång bilfärd (ca 50 mil) tillsammans med mamma och en ljudbok. VI började lyssna på gamla justitieministerns deckare, Rymmarna, helt ok men inget mästerverk.

Hemma fortsätter strulet i badrummet....pratade med mannen innan, toalettstolen är installerad men det fylldes inte på med vatten...vilket ju kan vara ganska bra.
Blandarna är äntligen uppsatta men den ena hade typ tatt 4 timmar för det strulade som tusan...och sen när det väl var installerat så kom det kallt vatten när det skulle komma varmt och vice versa :-)

Men jag är iallfall nöjd med utseendet på kranarna! På nedersta bilden ser ni även handfatet, det ser rätt ltiet ut på bilden men dom är 44 cm i diameter så dom är rätt stora.

      

       

   


Tar en Tripp!

I morgon vid lunchtid sticker jag och lilla mammsen upp till syster yster där vi först ska tillbringa ett par dagar hos dom och hitta på massa kul med kidsen, sen åker jag, mamma och syster yster till stockholm på lördag där jag tänkte bjuda dom på en hotel-natt och så lite utflykter så som ett besök på liljevalch och se på IKEA-utställningen. Det blir oxå lite strosning på stan och ev ett besök på Gröna Lund. Härligt ska det bli iallfall. Milo och Mannen lämnar jag hemma  :-)  Datorn tar jag givetvis med mig :)

Natti natti

så här ska det väl inte se ut?


Badkaret upp och ner i köket...


Toaletten mitt i badrummet....


Nääää så ska det ju inte vara, men så är det just nu hemma hos oss. Igår kom ÄNTLIGEN vårt badkar och det
skulle kopplas in idag och muras in i morgon så att vi at last skulle kunna duscha hemma (vi vet ännu inte när vår dusch kommer). Men då har dom jädrans miffona skickat med fel ben till badkaret så rörmokaren kunde inte sätta in det vilket resulterar i att muran inte kan mura in det imorgon och vi kan alltså inte duscha hemma ännu :--(
Men men..det kunde väl vart värre antar jag!


På kurs med Milo

Idag har vi bland annat varit på nybörjar kurs med Milo på brukshundsklubben. Det var första gången och Milo skötte sig fint.
Det ska bli spännade att gå och se ifall han kan lära sig nått :)
Även hunnit med att slappa i solen och spela tennis i ett par timmar. Nu är det dax för slapp i soffan och smaska polkagrisglass :)

 

game set match...

Efter 2 svettiga timmar tennis så invigde jag och maken vår lilla pool innan idag. Jag har tyckt det vart för kallt innan men nu var det iallfall 23 grader så jag hoppade i. Riktigt skönt faktikst. Där satt vi (den är inte så djup, bara 70cm) och drack varsin öl och tyckte att livet faktiskt var ganska så härligt.

Ikväll har vi film-tajm. Har precis avverkat en wallander film och  nu är det dax för nästa film...

inte mycket hemifrån...

Det blir inte mycket "hemma hos mig bilder" just för tillfället. Och det av den enkla anledning att det ser för jävligt ut här hemma. Skapandet av 1 ny toa och 1 nytt badrum osakar kaos i hela huset....här är lite av kaoset i bilder...

      
Så här ser kontoret ut...anledningen till att det är så mycket grejer där är att vi i kontoret har en inbyggd garderob in mot toaletten som vi fick riva ut och göra lite mindre och under tiden så förvaras alla saker som var där inne...på golvet och på skrivbordet  i kontoret...vi har iallafall gjort en passage så vi kommer ut till lilla altanen :-)

     
Så här ser klädrummet ut...gamla toalett saker men mestadels nya grejer som ska in i badrummet här nere, lite handfat, blandare, lådor och annat roligt...

     
Igår satte iallfall mannen den sista raden kakel, på gavlen på den lilla väggen som sticker ut. Så nu ska han bara foga det sista idag och sen är det att vänta på elektriker och rörmokare som kommer nästa vecka och SEN ska de äntligen fyllas med lite grejer...som jag längtar!!

Nu är mannen och köper frallor och vi ska äta frukost på lilla altanen, det är en ljuvlig morgon! Ha en underbar dag!

dom små jävlarna...

Efter en kort joggingrunda och en promenad med Milo så är jag helt uppkäkad av dessa små jävlar..

                                      

Man kan ju undra om dom gör någon nytta mer än o suga blod från oss och förpesta vår sommar....och det gör dom tydligen....

"Några som skulle lida hårt om myggen försvann är många av våra fågelarter. Vi skulle kanske inte längre kunna få se sädesärlor, svalor och flugsnappare komma hit om våren. Bara för att nämna något."

Och okej, det vore ju lite tråkigt om vi inte hade några fåglar som flyger omkring och kvittrar....
 
                                                                               

Det är heller inte både honor och hanar som suger vårt blod...

"Det är bara honan som suger blod. Hon behöver blod för att få tillräckligt med näring för att kunna lägga ägg. Mygghanar lever av nektar."

Jaha, typiskt, honorna riskerar sitt liv dagligen för att kunna föda små myggbarn medans hanarna bara far omkring mellan blommorna och njuter av deras förmodligen godare safter än vårt blod.

Så hur hittar dessa blodsugande honmyggor oss då...

"Myggan har ett utmärkt luktsinne och kan lukta sig till ett byte på 25-30 m. Lukterna den reagerar på är bl. a. koldioxid i din utandnings luft och mjölksyra som bildas vid metabolismen. Våra kroppar utsöndrar dessutom ytterligare 300 luktande ämnen, mängden sådana varierar och det är det som gör att mygg verkar gilla vissa människor bättre än andra. Myggan använder dessutom sin syn för att hitta byten; den uppfattar rörelse. Förutom detta reagerar den på infrarött ljus; värme och fukt"

Dom susar fram med en väldans speed..

En mygga kan flyga upp till 1 km per timme, och man har sett myggor som gjort långflygningar på över 7 kilometer.

(undra vem det är som sett det :---)  )

 

Tömmer dom oss på blod?

"Mängden en blod en mygga suger är ca 5 mikroliter. En vanlig stickmygga väger 2 till 2,5 milligram och är ca 7 millimeter lång [3].

För att tömma en människa på blod (4 liter) krävs alltså 800 000 myggor. Det motsvarar en vikt av 2 kg mygg"


Jaha, nä men det var väl allt från dagens mygg-lektion. Nu bör jag nog duscha för jag utsöndrar massa svett och det drar säkert till sig en och annan mygga :-)

           




informationskälla: Umeå universitet


sommarvärme!

Sommarvärmen verkar ha hittat till småland igen. Vi har helt ljuvligt väder! Har precis legat ute och slappat lite i solen.
Funderar på om jag ska sticka en sväng till IKEA men jag orkar inte känns det som...
Hittade den här söta weekendväskan som jag tyckte var rätt läcker :)

      

Den här kudden var lite rolig oxå...skulle jag kunna tänka mig investera till min lilla hund som snart inte är så himla liten längre....(finns i svart oxå)

             
och den här krukan tyckte jag oxå var nice..när all renovering är klar här hemma så ska jag försöka fixa till mina fönster lite..ser för jäkligt ut. LIte nya krukor, blommor och annat behövs...men men...en sak i taget!

                                          

Tävling - liten dator

Hos Terese kan man vinna denna lilla söta datorn...DET skulle inte jag ha nått emot :)



 

från det blågula möbelföretaget...

Jag är på Ikea ofta, alltså väldigt väldigt ofta. Därför blir jag lite förvånad ibland när jag upptäcker saker som funnits ett tag men som jag inte upptäckt....som denna fotöljen som jag såg för första gången förra gången jag var på besök...

 
Smedby heter den och kostar 1795 bagisar...finns även i krom....ME like!  Var superskön att sitta i oxå...kanske kanske skulle kunna få in en sån i nya vardagsrummet....

Här är ytterligare en produkt som gått mig förbi...

      
Produkt Engan. finns i massa olika varianter tex garderob och sängbord...riktigt snygg tycker jag...
Har ingenstanns den skulle funka hemma hos mig...men man kan ju gilla den ändå :-)

Underbar konsert!

U2 konserten i lördags var helt fantastiskt, väl värd varenda öre vi betalade för biljetterna! Helt makalöst var det.
Här kommer lite bilder, på en kan ni ana bono himself om ni har ett förstoringsglas :-)


Arenan börjar fyllas....


 
 
 

 
Där vi satt hade vi en absolutbar där dom bara serverade absolut mango.
Min drink var med mangojuice och tranbärsjuice, smarrigt!


Konserten är nu i full gång!!
 
 
 
 







en liten hall...

Renoveringen/ombyggnaden av badrummet nere innebär oxå att vi får en liiiiten minimini hall som måste målas och fixas.
Det blir vita väggar och samma askparkett som vi har i köket/sovrummet/trappan/dressingroom. För att piffa upp det hela lite tror jag att jag ska köpa någon form av wall stickers och sätta upp. Gillar ferm-living´s olika varianter...här kommer mina favoriter..

         
                    

vet inte om det blir någon av dessa,  kartan kan jag inte ha för den är för stor, gillar fågelburarna skarpt men även dom andra birdsen....blir nog kanske snyggast om jag har en ljusare variant istället för svart..
hmmmm tål att tänka på! Snygga är dom iallfall

RSS 2.0