Så hur gick det då??

Hej
Alltså måste erkänna att premiären för kidsen i var sin säng gick inge vidare. Dom vaknade typ 1 miljard gånger och deras stackars mamma fick inte mycket sammanhängande sömn den natten. Igår natt föste vi ihop deras sängar, och om det var slumpen eller inte men dom sov mycket bättre, dock inte bra för dom vaknade och ville ha mat båda 2 vid olika tidpunkter. Klockan 05 var båda vakna, då låg dom och snackade med varandra i säkert 15 minuter :-)  Lät störtskönt!
Just nu sussas det sött, men jag får nog sova lite för om några timmar är det nog dax...trist är det att dom vaknar på nätterna..men jag har väl haft det för bra..för länge så nu kommer payback!
Här ligger mina småmuppar och försöker dra av sig sina strumpor, det brukar lyckas ganska så ofta :)
Nä, dax för att sova lite.
Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Sara

Ge det lite tid så ska du se att ni snart är tillbaka i era vanliga sovrutiner. Det är nog en rätt så stor skillnad för Elsa & Harry från att ha sovit ihop till att nu ha varsin säng.Känner igen det där med att försöka ta av sockarna, det har Cornelia också alltid hållt på med. Sen när man började med skor så skulle även de av, så flera gånger har vi fått vara på skojakt på affärerna... ;-)

2012-04-26 @ 09:15:02
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: frida

skönt att dom kan roa varandra iaf (där kan man köpa sig många extra minuter när dom är snäppet större)

dom är ju så goa

2012-04-26 @ 10:48:50
URL: http://linkansfru.blogg.se/
Postat av: Loo

Guuuu, va gulliga bebisrana är. Prewcis som två små underbara dockor!!!!!

Visst är det jobbigt med pigga bebisar på natten, men kul att de snackar med varandra men hoppas det blir en kort stökig natt-period för er.Krama dem från mig! Loo.

2012-05-01 @ 19:54:12
URL: http://tillsammanshemma.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0