Rundvandring plan 1

Här kommer ett lååååång inlägg. Det är mest till för Dessi, men ni andra är såklart väkomna att hänga på rundvandningen :--)
Så här kommer en rundtur på vår nedanvåning, den osminkade sanningen :-)
Vår "finingång", när vi flyttade in hade vi här en läcker orange tvättstuga :)
Till vänster i hallen går en skjutdörr ner till vår "nybyggda" tvättstuga. Här var förr bara ett fönster och där tvättstugan är var det ute :-)
Kliver man åt höger när man kommer in så kommer man direkt in i husets hjärta, köket. Oavsett vilken rum man ska till i vårt hus (förutom tvättstugan), måste man passera köket så det är inte så konstigt att det är ett rum där vi tillbringar väldigt mycket tid.
Svänger man runt så ser man då resten av köket, rakt fram ligger sovrummet och trappan till ovanvåningen.


Så här ser det ut ovanifrån, vi har ju öppet ända upp till nock. Den vita snedväggen ni ser här var inte här när vi flyttade in, det var bara ett staket som gick runt "hålet", men vi ville skärma av lite mer från tv-delen så vi gipsade upp en vägg och det har vi inte ångrat en sekund.


Precis efter kyl/frys ligger vårt lilla kontor. Detta rummet har ändrats en del från när vi flyttade in. Då var här 2 fönster, men är nu ändrat till 1 altan dörr. Kyl/frysen behövde oxå lite plats så vi snodde lite yta av detta rum till det.


För två år sen (eller 3) byggde vi en liten altan. Helt suvverän då vi har morgon sol här och lite mer insynsskyddat. Planen är att denna altan ska bli dubbelt så stor!

Kontoret är just nu stökigt och bökigt. Färgburkan och annat slåss under skrivbordet (som jag förövrigt planerar att måla vitt, måste bara delge idéen med min man först, han kommer nog inte direkt tycka om den :-) )


Rakt fram från köket låg som sagt sovrummet, här sover vi som stockar :-) Om jag ska vara ärlig är jag lite trött på bräderna på väggen, men min man älskar dom så dom får vara kvar några år till :)


I rummet jämte sovrummet är det dressingroom, vi slog ut ett hål så att vi kan komma in där direkt från sovrummet.  På bilden ser ni även att H-hyllan inte räckte till, har massor med fler pocketböcket :)


Innan man kommer fram till sovrummet så kan man ta av till höger och då kommer man fram till altandörren som leder till vårt stora altan, kommer kanske bli inglasad om några år??


Om man istället tar till vänster så kommer man till lilla hallen och badrummet. Rakt fram där duschen står så var det förr en ingång och här låg "finingången". Till vänster där lysknappen sitter var en dörr som gick in till en liiiiiten gästtoalett. Här i hallen är det till höger oxå ingång till klädrummet.


Så här ser det ju ut i badrummet. Till höger ser ni en skymt av badkaret ochdär ungefär var den gamla lilla toaletten. Den vita väggen som syns vid badkaret är för övrigt"baksidan" till en garderob inne i kontoret :)
Tittar man ut i det höga fönstret så ser man lilla altanen.


Som avslutning är då här klädrummet, som ni ser så är det inte alltid jättevackert men who cares!

Såå det var hela vår nedanvåning. Detta var nog även längsta inlägget någonsin :)
Dessi, hoppas du fick en liten uppfattning om vår planlösning :-)


~~~~~~~~~~~~~

Om man har bra syn så kunde man på bilden till badrummet se lite av m ina träningskläder, dom ska jag iallfall ta på mig nu och bege mig iväg till gymmet. Det är alldeles för halt ute för jogging så det får bli någon annan form av konditionsträning på gymmet. På återseende!

Kram kram





Kommentarer
Postat av: Sara

Åh vad ni har fint hemma hos er!



Du har en award att hämta inne i min blogg

2011-01-09 @ 13:05:23
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Det ser helt fantastiskt ut!

2011-01-09 @ 15:01:55
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Johanna

Vad snyggt och fint ni har det hemma !

trycker på gilla knappen flera ggr....



Ha de bra !

2011-01-09 @ 19:15:55
URL: http://hannapannaway.blogspot.com/
Postat av: pysseliten

Så himla fint ni har det . Kanon bra smak överallt .

2011-01-09 @ 20:59:03
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: Dessi

Så spännande! Vi har ju kvar den "gamla" planlösningen med finingången rätt fram. Vår tvättstuga är totalt orenoverad, men det är ju den vi alltid går in genom. Den som ni har gjort till finentré. Rummet som ni har som dressingroom är det ungefär lika stort som ert sovrum? Vi sover också i samma rum som ni. Det lilla har vi också till kontor, men ert dressingroom kommer vi ha som barnrum nu istället. O i vår finentré ligger ju badrummen på vänster sida, ett "stort" precis när man kommer in, och så en liten gästttoalett. Var ju vidgjort 2008 men jag hade ju gjort om det till ETT stort om jag hade gjort om det. Vår ovanvåning är ju i stort oinredd, så vi har att göra... :) Tusen tack för titten!

2011-01-09 @ 21:14:02
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0