Fluffigt värre

I julklapp fick vi även ett par nya Lexington badlakan av mina kära svärföräldrar och jag MÅSTE bara slå ett slag för dessa ljuvligt fluffiga handdukar/badlakan.
Det ÄR faktiskt helt fantastiskt skönt att fluffa in sig i dessa mjuka sköna handdukar efter en dusch eller ett härligt varmt bad. Visst dom kostar lite mer än att köpa badlakan på IKEA men det största badlakanet kostar typ 575 kr, och vad får man för det i dagens läge? 2 halvtaskiga tröjor från HM eller Vero moda som man antingen tröttnar på efter 1 år eller som går sönder. Ett badlakan håller ju i massor av år.
Badlakanen förvaras i vår "tillfälliga" hylla i badrummet. Den har varit "tillfällig" i över 1 år nu och om jag inte gör nått snart, riskerar den att bli permanent. Hade planer att spraymåla den vit men det har lixsom inte blivit av.
Vi har nästan bara vita handdukar/badlakan, vita handdukar funkar fint till mig, men till Marcus har vi köpt några gråa eftesom han jämt är så smutsig om händerna, snickare som han är :) (testade svarta men tyckte dom luddade för mycket vilket självklart är uruselt för så pass dyra handdukar, så dom rekomenderar jag inte)
Vi har ju givetvis inte bara handdukar/badklakan från Lexington. Andra favoriter är betydligt billigare och kommer från IKEA och lyssnar till namnet Fräken. Billiga och jättebra.
Tjaa det var väl allt jag hade från badlakan/handduks fronten för idag :)
Är slut efter ett första träningspass med min nya PT :-) Han var hård och sträng men tränat blev det :)
Nu ska jag lägga mig i soffan och slöttitta lite. Ikväll är det Morden i Midsommer klockan 21.00. Glöm inte det!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Dessi

Härligt med lite tips! Vi har shoppat på H&M och har gillat dom, men lite finare handdukar hade suttit fint här! Jag är sugen på några Marimekko med färg eftersom vi har svartvitt i badrummet...

2011-01-02 @ 18:48:41
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Emma

Dom ser tom fluffiga & härliga ut:) När badrummet renoveras här hemma så ska jag absolut investera i lite lyxigare handdukar:) Ha det bra, kram emma

2011-01-02 @ 20:40:33
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: tina

Gott Nytt År!!!!

Oj vilka härliga handdukar....och de ligger riktigt fint där i hyllan, jag gillar hyllan och trärent är ju trenden som är och kommer alltmer...snyggt! Tack för kryapåhälsningen, förstår att tre veckors förkylning var jobbigt, hoppas jag slipper en sån treveckorspärs!



kramkram!

tina

2011-01-02 @ 22:43:25
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Vilken lyxig julklapp!

2011-01-03 @ 09:46:05
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Karin

Snygga handdukar och vad fint i ert badrum.

2011-01-03 @ 10:01:10
URL: http://www.signeratkarin.blogspot.com
Postat av: Linas inredning

Så härligt med lyxiga badlakan! Vi har vita gästhanddukar från Lexington som jag är väldigt förtjust i så jag hade gärna haft de större varianterna också!

2011-01-03 @ 13:07:12
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Det är härligt med tjocka, mysiga badlakan. Och som du säger, man använder de ofta och de håller i många år, så det är värt att lägga lite extra på.

2011-01-03 @ 19:57:33
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: isa

Kan vi byta julkalpp?????

Vill också ha vita fluffiga mysiga handukar. Erat kakael i badrummet är ju så fint också. Mycket i ditt hem som lockar jsut nu känner jag :) Kram

2011-01-04 @ 03:31:20
URL: http://rustaupp.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag hoppas att du ser att jag kommenterar här. Dina senaste inlägg har tyvärr inte gått att kommentera. Då jag trycker på knappen att jag ska kommentera så uppdateras sidan men det kommer aldrig upp nån kommentars sida (hoppas att du förstår vad jag menar)



Ugglorna är så fina!



Jo med oss börjar det att bli bättre efter magsjukan. Hoppas att allt är bra med er.



2012-02-10 @ 13:56:13
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0