Ute faller snön...

Sitter vid mitt köksbord och tittar ut och se snön sakta dala ner. Idag ska det tydligen bli snökaos men det verkar inte riktigt ha kommit igång ännu. Några cm har det nog kommit men det dalar sakta ner.

Jag har haft ett par riktigta skitveckor som nu iallfall fysiskt är över (nästan)...ibland är livet orättvist och jävligt och saker och ting blir inte alltid som man hoppats. MEN nu ska jag försöka och inte sticka ner huvudet i sanden och gömma mig utan se framåt och gå vidare (usch lät nästan lite väl käckt det där sista).

Nu ska jag försöka fantisera och knåpa ihop lite planer för vardagsrummet, hoppas det kan skingra tankarna lite. Vi har fått hem en provbräda på det golv jag visade häromdagen från Tarkett, det ser mycket lovande ut...risken att det är lite dyrt är dock överhängande...vi behöver iallfall 50 kvadrat till vardagsrummet och sen funderar vi på att lägga likadant i dom andra rummen där uppe när vi änd är i farten..så då blir det iallfall 80 kvadrat....Ihh..hoppas det inte kostar över 400 iallfall för då får vi nog leta vidare...

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ställer mig och lagar lunch.
kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Linas inredning

Alla pratar om den där snön men här faller det då ingen... Hoppas det kommer snart, det är iaf massor av snö kvar sedan tidigare så jag får njuta av den så länge :) Ha en skön dag!

2010-01-27 @ 13:51:32
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: mamman

Försök att få till ett pallpris, brukar bli billigare kvm. Ett tipps bara.

2010-01-27 @ 15:03:43
URL: http://www.babyonskan.wordpress.com
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

här snöar det som tusan! :D ♥

2010-01-27 @ 15:25:29
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Åse

Här har det snöat massor, men nu tror jag att det har lugnat ner sig. Vi är nog två om att inte varit på topp, själv har jag bråkat med bloggen i flera veckor men har fått get upp, den är död och jag orkar inte försöka få igång den igen. Men skam den som ger sig, jag har flyttat, och börjat om. Hoppas att du kommer och besöker mig lite då och då på min nya adress:



http://interiorguiden.blogspot.com/



Kram Åse

2010-01-28 @ 20:47:07
URL: http://interiorguiden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0