Kaos

I köket råder just nu total kaos!
Mannen håller på att förbereda för att glesa och gipsa den del av taket som går över köksbordet (vi har ju öppet upp till nock i en del av köket).
Så nu står allt huller om buller och det ligger plank över bjälkarna som dom ska stå på.



Det syns inte så bra här men det är en ganska stor bit som ska gipsas.



Till sist en lite vackrare syn. Årets första pelagonier inköptes igår och står ju i köksfönstret. Hmmm kanske bör flytta dom eller lär dom bli fulla med gipsdam.

 

Nej, nu börjar mannen väsnas ordentligt. Tänkte iallafall undvika någon timmes väsen genom att ta

en promenad med Milo i det väldigt trevliga vårvädret!

 


Kommentarer
Postat av: jenny

här har vi också haft jättefint väder idag. så härligt.

2010-04-11 @ 17:40:30
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: ina

Vilka underbara pelargoner, är det Mårbacka?



Härligt med öppet upp till taket i köket, måste vara luftigt och härligt! Det ÄR jobbigt med renoveringar, men det är ju värt det när det är färdigt sedan :o)



Ha nu en härlig söndagskväll!

/Ina

2010-04-11 @ 18:24:00
URL: http://www.inaslillaliv.blogspot.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Ja, så fantastiskt väder vi har haft! Förstår att det inte kan vara lätt att komma åt där! :) Är så roligt att vi verkligen har samma typ av hus :) Kramar!

2010-04-11 @ 19:53:01
URL: http://www.desireeochvarlden.blogspot.com
Postat av: Therése

Va ni fixar och grejar hemma...kommer ju toppen när det är klart!

Och när jag ser din vita fina trappa blir jag ÄNNU mer sugen på att måla min (fula) som är i furu!!

Men mannen är stenhård...badrummet ska bli klart först! ;-)

(så visst....ok då...får väl leva med det!)



Va fint det är med rosa pelargoner!!

Ha en härlig dag...Kram!

2010-04-12 @ 11:03:36
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Sara - Thaison

Anna, pelagonier är TANT blommor!!!

2010-04-14 @ 11:57:04
URL: http://thaison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0