Inte inne men ute...

TOg en runda runt huset idag och fotade lite...Det är så vackert ute just nu, grått och regnigt, geggigt i hela trädgården sen vi toppdressade den och så fullt med vissna blommor..kunde ju inte låta bli :-)
Näää skämt och sidor så lovade jag en nyfunnen blogg kollega :) som ganska nyss ha köpt ett likadant hus som oss att ta lite bilder :) Jättekul att jag hittat till Desiree, kika in till henne ni oxå vettja!Bildförklaring:
Bild 1: Hund på Altan (lilla)  :-)
Bild 2: Baksidan
Bild 3: Här syns vår utbyggnad från baksidan så att säga, altanen byggde mannen i fjol men till våren ska den bli större är det tänkt..vi ska oxå lägga lite plattor det är därför det ser lite konstigt ut..Där ni ser en svart plupp på dörren satt dörren och vår "finingång" innan.
Bild 4: Framsidan och ena långgavel och vår stora altan.
Bild 5: Framsidan och utbyggnaden framifrån, (i utbyggnaden har vi ny tvättstuga) Det vita ni ser är en del av vårt garage, vi delar det med grannen så därför enades vi om att måla det vitt...(och så är det mörktbrunt på gaveln, fult som stryk men det får gå ändå)

NU ska jag äta börnbär/hallonpaj, har varit ute och joggat i 50 minuter så jag tycker jag har gjort mig förtjänt av det :-)

Kommentarer
Postat av: Helena ROOM AND SERVE

Lycka till med husutbyggnaden, mycket jobb men underbart när det är klart :)

2009-12-06 @ 22:46:33
URL: http://roomservice.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Ni har ett jättesnyggt hus! Även när det är slask och grått ute ;) Ha det toppen. Kram Emmy

2009-12-07 @ 10:42:30
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Tipsar dig som har tävlat/ tävlar hos mig att jag nu dratt i gång ännu en spännande en:http://uj76.blogspot.com/2009/12/tant-lottar-ut-tuffa-plagg.html..med chans att vinna finfina plagg från en finfin barnbutik! Kika gärna in o delta i den med =)

2009-12-07 @ 13:19:09
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Dessi

Åh tack så mycket! Så fint ert ser ut! Vårt ser inte alls ut så på utsidan. Vårt är ju typ spegelvänt. Ni har väl köket "under" det stora fönstret!? Vi har det på "andra" sidan! Vore kul att se invändigt också ;) Hur man kommer in och så! Kram!!

2009-12-07 @ 18:07:15
URL: http://www.desireeochvarlden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0