Bye bye bröllopsklänning.

Nä jag ska inte sälja min bröllopsklänning, men jag ska efter nästan 2 år äntligen packa ner den i en låda och inte ha den hängande i klädrummet. Jag hade gärna haft den hängande där som ett smycke om den inte varit ivägen..men det är den tyvärr...var ju tvungen att ta lite bilder innan jag la ner den. Bilderna blev inte så bra, den är inte så blank som den ser ut...matrialet är mesh och inte siden så den är lätt som en fjäder, ett material som jag kan rekomendera varmt :)


Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Lite nostalgiskt att lägga undan antar jag... Fin klänning. Min hänger i ett fodral i klädkammaren sedan tre år, men någon gång emellanåt öppnar jag och tittar och minns...

2009-12-05 @ 11:41:12
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: Sara

Din brudklänning ser riktigt fin ut. Hade jag gift mig kyrkligt hade jag nog valt nån liknande, men det blev borgligt för oss.

2009-12-05 @ 15:36:22
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Sara - Thaison

Gumman, vad ska du göra med din bröllopsklänning?



Du kommer aldrig att ha den uppackad igen. Varför säljer du inte den? Du har ju så många fina bilder på den när du bar den på bröllopet. Sedan så tror jag inte att den kommer att användas på nått mer bröllop eftersom jag är helt säker på att ni kommer att få en liten prins en vacker dag!



Puss stumpan!

Sara

2009-12-06 @ 12:50:12
URL: http://thaison.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Vad fin den ser ut! Själv längtar jag efter min som borde vara färdig runt jul, har inte sett den sedan jag provade den i september... :) Ha en fin kväll!

2009-12-06 @ 23:14:19
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: Linda

Jättefin klänning!

Min klänning la jag ner i en ica kasse dagen efter brölloppet och där ligger den fortfarande nu 8 år senare, nästan så jag skämms men ja vad ska man göra med den liksom , inget man går till jobbet i direkt:)

Kram

2009-12-07 @ 11:52:49
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0